Stire

Imprevizibila planetă a gunoaielor

13.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Cu sau fără legătură cu o mai veche intenţie a sa de a înfiinţa o companie de colectare a deşeurilor, conservatorul Mircea Purcaru, consilier judeţean, dar şi preşedinte al filialei locale a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii, critică proiectul Consiliului Judeţean referitor la gestionarea deşeurilor din judeţ.

Purcaru consideră că:  „Proiectul în sine nu e rău, e bine că s-au obţinut fonduri europene de circa 22.000 de euro. Ce mă supără pe mine este faptul că o firmă consacrată ia «caşcavalul». Consultantul venit din Bucureşti pentru a întocmi documentaţia care trebuie să plece la Bruxelles spre aprobare se numeşte Anca Tofan. Aici este substratul problemei. Vorbim despre Tofan Grup, Stolojan şi alţii şi mă gândesc la licitaţiile care se fac, de regulă, cu dedicaţie”.

În replică la atacul consilierului, Iosif Matula spune că: „Aradul a câştigat acest proiect de peste 20 de mii de euro dintr-un număr de 26 de judeţe. Ce propune domnul Purcaru? Să nu mai luptăm pentru a accesa fonduri europene? Poate că are dânsul o soluţie mai bună. Sincer, mă miră reacţia lui, pentru că e un om cu picioarele pe pământ. Dacă a spus aşa ceva, ori trăieşte pe o altă planetă, care nu e locuită şi nu are deşeuri, ori a început campania electorală”.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Monica Tulcan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro