Stire

Gală Local Kombat, ?n premieră la Arad

14.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Oraşul nostru găzduieşte mâine seară cu începere de la orele 23 un eveniment sportiv de anvergură : prima gală K1 de la Arad va fi organizată la Sala Sporturilor „Victoria”!

Meritul organizatorilor, Primăria Arad împreună cu promotorul Eduard Irimia, de a aduce acest eveniment pentru prima dată în oraşul de pe Mureş, este cu atât mai mare cu cât trebuie să precizăm că va fi prima gală Local Kombat organizată la noi în ţară în 2008. Per total, competiţia atât de gustată de publicul larg de pe toate continentele se află la ediţia cu nr. 29 în România. Succesul de casă este garantat de fiecare dată, indiferent de preţul biletelor sălile fiind arhipline. La fel se estimează că va fi şi mâine seară la Sala Sporturilor, peste 2.000 de spectatori. Eduard Irimia a anunţat că în program figurează 6 meciuri atractive, capul de afiş fiind confruntarea dintre Daniel Ghiţă şi francezul Freddy Kemayo. „Va fi una dintre cele mai bine închegate gale din punct de vedere al programului”, a precizat promotorul Local Kombat, Eduard Irimia. Celelalte 5 partide de la Arad îi vor aduce în ringul special amenajat pe : Ciprian Sora vs. Damian Garcia (Spania); Raul Cătinaş vs.Paula Mataele (Noua Zeelandă); Sebastian Ciobanu vs. Dzenan Poturak (Bosnia-Herţegovina); Adrian Buda vs. Rafael Del Toro (Spania) şi Ionuţ Atodiresei vs. Cătălin Slave. Aşadar spectatorii arădeni vor avea ocazia de ai vedea pe viu pe câţiva dintre cei mai cunoscuţi luptători români din circuitul K1, Daniel Ghiţă, Ciprian Sora şi Ionuţ Atodiresei. Emoţii mari va avea însă Adrian Buda, care este arădean şi va lupta în faţa propriilor suporteri.

Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, a anunţat că vor exista două tarife de intrare la gala K1 de mâine seară, respectiv 50 de lei şi 100 de lei (pentru tichetele VIP). Acestea se pot procura de la casieria Sălii Sporturilor.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin_Puscuta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro