Stire

S-a sp?nzurat ?n podul casei

17.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Pentru oamenii mai „slabi de înger” unele probleme sunt prea dificile şi nu găsesc altă soluţie decât aceea de a renunţa la tot. Chiar şi la viaţa lor. Aceasta este calea pe care a ales-o şi un bărbat de 49 de ani, din Nădlac. Se pare că vestea că soţia lui a suferit un preinfarct a fost prea dureroasă şi nu a putut suporta gândul că s-ar putea să o piardă. Bărbatul a fost găsit fără suflare, spânzurat în podul unui coteţ, chiar de una dintre fiicele sale.

Rămas singur acasă timp de două săptămâni, numai cu gândurile sale, Ondrej Marko a căzut într-o depresie adâncă. Soţia sa era internată în spital şi se pare că un vecin îi spusese că dacă e bolnavă cu inima, sigur nu o mai duce mult. Poate gândul acesta nu i-a dat pace sau poate frica de singurătate l-a împins la gestul său necugetat.

Vineri dimineaţă, fiica sa l-a sunat pentru a-l anunţa să facă foc în casă, să fie cald pe când se va întoarce cu mama sa de la spital. Nimic nu părea să fie în neregulă. Bărbatul nu a dat nici un semn care să-i trădeze gândurile negre. Ajunsă acasă, soţia l-a căutat, spera să o aştepte, să o întâmpine însă nici urmă de el. Se pare că femeia a plecat să facă nişte cumpărături şi nici când s-a întors nu a dat de bărbatul ei. Aşa că l-a căutat şi pe la vecini dar nu l-a găsit. I s-a alăturat şi una dintre fiice împreună cu soţul ei, iar descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiica bărbatului. Acesta atârna fără suflare în podul unei anexe cu coteţe. Iar lângă el se afla un bilet în care bărbatul îşi cerea iertare de la familie pentru gestul său. Vecinii spun despre el că era un om foarte prietenos şi bun, însă îi cam plăcea băutura. Cu toate acestea, nu era agresiv şi nici nu avusese vreun conflict cu nimeni. El îşi cumpăra porţia zilnică de băutură şi o savura liniştit acasă... „A fost un om pita lui Dumnezeu. Chiar am vorbit cu el vineri dimineaţă. Când am auzit-o a doua zi ce s-a întâmplat am rămas cu gura căscată”, ne spune Nicolai Aldea, de 61 de ani, un prieten de-al răposatului. Rudele sunt răvăşite, soţia lui, şi aşa bolnavă, nu poate fi calmată decât cu sedative. Nimeni nu îşi explică gestul disperat la care a apelat Ondrej.

Bărbatul a fost înmormântat ieri creştineşte. Nimeni nu a ţinut cont de modul în care s-a „dus”, dovadă că sute de consăteni i-au fost alături pe ultimul drum. 

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro