Stire

Autostopul ? La un click distanţă

17.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Mulţi studenţi caută să călătorească ieftin. Cum naşul nu e totdeauna o soluţie, ei aleg să iasă la stop, la IRA sau sus pe Turzii. Când e vară, e cald, totul e bine, însă când te prinde o ploaie mocănească şi trebuie neapărat să ajungi undeva, stai cu degetul mare întins şi te rogi să te ia orice maşina, nu contează care. Acelaşi lucru e şi iarna, când ajungi să stai câteodată un ceas, poate şi mai mult la stop până îţi îngheaţă degetele…

Cum ar fi ca în loc de 30-40 de minute cât stai în mod normal la stop într-o zi cu ghinion, să stai doar 5-10 minute până aştepţi maşina care vine să te ia ? Si in acelasi timp, pentru un preţ rezonabil, sa mergi la sigur acolo unde vrei ?

De asemenea, mulţi şoferi călătoresc des cu maşina. Şi mai mulţi o fac singuri şi se plictisesc neavând cu cine interlocuta. Unii caută să ia pe cineva cu ei, însă la stop câteodată nu e nimeni.

Cum ar fi să economisesti banii de carburant şi in acelasi timp să ai pe cineva în masina cu care să nu te plictisesti ?

Imaginează-ţi acum, cum ar fi ca toate acestea să le poţi face cu un singur click ?

Site-ul www.autostoponline.ro vine să rezolve această problemă, atât pentru autostopisti, cât şi pentru şoferi. Ideea a pornit din Germania, unde nemţii nici nu concep să iasă în stradă la stop, ci mai degrabă să caute pe internet o maşina cu care să meargă până la destinaţie. Dacă acolo totul merge ca pe roate, de ce să nu mearga şi aici ? De aceea am lansat acest site, care se adresează studenţilor ce fac autostopul sau au maşini şi caută mereu să ia pe cineva cu ei pentru a economisi din preţul călătoriei.

fashiondays.ro