Stire

Omor?tă şi abandonată ?n şanţ

18.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri dimineaţă a avut loc un accident rutier soldat cu moartea unei persoane. O femeie de aproape 60 de ani a fost pur şi simplu spulberată de un şofer inconştient care, după ce a lăsat-o pe femeie fără suflare, a fugit de la locul accidentului.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Bârzava, puţin după ora 7.00, oră la care în fiecare dimineaţă victima, Emilia Bonţiş, mergea să cumpere pâine. Vecinii spun că se temea foarte tare de maşinile care goneau în viteză pe şosea aşa că circula foarte prudent şi cât mai pe margine.

Bătrâna a fost lovită în plin de un autoturism care s-a făcut nevăzut. Un vecin a auzit bubuitura şi a ieşit repede la poartă însă tot ce a mai văzut a fost corpul femeii care zăcea fără suflare, în şanţ. „Era o femeie harnică şi tare de treabă. În fiecare dimineaţă pe la ora 7.00 mergea după pâine. Era tare fricoasă de maşini, zicea să nu o calce vreuna“, ne-a declarat un consătean. „Să ne ferească Dumnezeu de cazuri de astea. Că pleci de acasă şi nu ştii dacă te mai întorci”, intervine un altul.

Locul faptei a fost repede împânzit de poliţiştii de la Rutieră care au încercat să fluidizeze traficul pentru că trebuiau păstrate toate urmele de pe partea accidentului şi s-a circulat vreme de câteva zeci de minute pe un singur sens. „Din primele verificări am constatat că victima se deplasa în calitate de pieton şi a fost acroşată de un autoturism. Acesta nu a oprit la locul accidentului şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la doi la şapte ani pentru ucidere din culpă şi la fel şi pentru părăsirea locului accidentului. Avem indicii cu privire la şofer şi am efectuat cercetări. Urmează să ne pronunţăm cu mai multe detalii în zilele următoare”, ne-a declarat Emil Moţiu, inspector în cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Arad. În acest moment, întreg efectivul SPR se află pe urmele fugarului.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro