Stire

Reacţii la sondajul liberal - ?Poate-l lăsăm, pe Falcă singur, să c?ştige!?

19.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Sondajul comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Arad, făcut public de „Glasul Aradului”, a tulburat apele politicii arădene. Deşi este un instrument de lucru intern al celui care l-a comandat, sondajul a stârnit dispute aprige. Am reuşit să obţinem opinia câtorva personalităţi politice direct interesate de rezultatele acestui barometru al opiniei publice realizat cu aproape trei luni înainte de confruntarea electorală din iunie.

Gheorghe Falcă se bucură

Plasat, chiar şi în sondajul comandat de adversarii săi politici cei mai înverşunaţi, pe un liniştitor loc întâi cu un procentaj care, dacă va fi confirmat în iunie, l-ar putea reinstala în fotoliul de primar din primul tur, Gheorghe Falcă nu are nici un fel de probleme. „Mă bucur că şi în sondajul realizat de PNL cetăţenii Aradului au dovedit că apreciază activitatea mea, munca mea din Primărie pentru oraş şi pentru arădeni”, a declarat Gheorghe Falcă.

Tiberiu Dekany se supără

Tiberiu Dekany, candidatul PNL pentru Primărie, plasat al doilea în sondaj, nu a dorit iniţial să comenteze. „Nu doresc să comentez. După părerea mea, un sondaj de opinie este un instrument de lucru intern al celui care l-a comandat. Nici un partid nu s-a grăbit să-şi facă public sondajul, aşa cum s-a întâmplat cu sondajul PNL. Prietenii ştiu de ce!”, a declarat Tiberiu Dekany.

Dorel Popa crede că Falcă trebuie lăsat singur

Dorel Popa, candidatul pentru Primărie susţinut de PC, consideră că sondajul liberal arată totuşi un procentaj prea mic pentru Gheorghe Falcă, faţă de ce crede acesta că merită din partea electoratului arădean. Evident distrat de idee, Dorel Popa a avut o opinie cel puţin interesantă. „Eu mă mir că Falcă nu are în sondaj cel puţin 70-80 la sută, aşa cum se laudă. Are cam puţin. Poate fac ei, de la PD-L, un sondaj în care să iasă cu cel puţin 80 la sută. Ne retragem toţi din competiţie, îl lăsăm pe el singur să câştige”, a spus Dorel Popa.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin_Trocan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro