Stire

Camion blindat cu parfumuri

21.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră de la Vărşand au dat ieri dimineaţă peste un camion blindat cu parfumuri. Pentru că deţineau unele informaţii în legătură cu marfa din automărfar nu au stat pe gânduri şi l-au controlat amănunţit.

Şoferul automărfarului, Erol T., un cetăţean olandez în vârstă de 41 de ani, le-a prezentat grănicerilor la control acte prin care declara că transportă textile şi obiecte din material plastic din Turcia pentru o societate din Olanda. La un control mai atent, poliţiştii au văzut că sigiliul vamal aplicat de autorităţile turce nu era intact, lucru care le-a dat de gândit. Aşa că au apelat la ajutorul inspectorilor vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Arad pentru deschiderea mijlocului de transport şi efectuarea unui control amănunţit  al acestuia.

În spatele mărfii declarate în acte, s-au găsit sute de cutii de carton care conţineau peste zece tone de parfumuri contrafăcute, inscripţionate cu nume de firmă. Prins cu „mâţa în sac”, şoferul le-a declarat anchetatorilor că nu are cunoştinţă despre cum au ajuns parfumurile în remorcă.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro