Stire

Loc de joacă distrus

25.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Deranjaţi la culme de gălăgia făcută de copiii care se jucau în părculeţul de pe strada Haţeg, câţiva locuitori ai unui bloc din apropiere s-au hotărât să rupă leagănele şi să le ungă cu motorină.

„Au legat leagănele cu lacăt dar am dat cu pietre în ele şi le-am spart. Şi ne-am jucat în continuare. De două ori le-au legat. Acum le-au rupt cu totul şi au uns cu ceva ulei hintele să nu mai stăm aici că au zis că facem gălăgie”,  ne spun copiii din zonă, vădiţi supăraţi, după care pleacă să se mai plimbe puţin cu bicicleta.

Cei care au fost în stare de un asemenea act poate s-au gândit că micuţii îşi vor găsi un alt loc de joacă, undeva unde râsetele şi zburdălniciile să nu ajungă la urechile lor şi să le deranjeze liniştea.

Aşa s-a şi întâmplat însă nu în sensul bun pentru că acum copiii se plimbă cu bicicletele pe şoseaua proaspăt asfaltată. Şi pentru că drumul este nou şi nu vezi gropi nicăieri, unii şoferi sunt tentaţi să apese mai mult decât trebuie pedala de acceleraţie. Să sperăm că acest lucru nu va avea urmări triste şi că nimeni nu va avea mai apoi pe conştiinţă efectele acestui act de vandalism.

 

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro