Stire

Caz şocant - Sugar maltratat de concubinul mamei

25.03.2008 ⋅ 0 comentarii

O fetiţă de numai zece luni a ajuns la spital plină de vânătăi, după ce concubinul mamei a bătut-o cu brutalitate. Acesta, un tânăr de doar 17 ani, enervat la culme de plânsetele copilei, a muşcat-o şi a lovit-o cu pumnii, învineţindu-i tot trupuşorul.

Mama fetiţei, Manuela, o copilă la rândul ei, având tot 17 ani, a plecat din casa părinţilor în urmă cu aproximativ două săptămâni, în Sântana, cu concubinul ei, Cercel Ciurar. Tânăra nu bănuia că bărbatul pe care îl iubeşte îi va lua copilul la bătaie şi asta numai din cauză că îl enerva când plângea. Timp de o săptămână, părinţii tinerei mame nu au mai auzit nimic de ea sau de nepoata lor. Până când s-au trezit cu poliţiştii la uşa lor. Aşa au aflat că nepoţica lor a ajuns la spital cu fractură costală şi fracturi parietale bilaterale.

În ziua cu pricina, Manuela era în curte şi spăla rufele, iar Rebeca se afla în casă cu tănârul. La un moment dat, micuţa a început să plângă, lucru care l-a scos din sărite pe cel care îşi spunea tată, acesta lovind-o cu pumnii şi muşcând-o de faţă. Manuela a auzit ţipetele copilei sale şi a fugit în casă să vadă ce se petrece. Bărbatul a încercat să o linişteacă spunându-i că fetiţa a căzut din pat şi de aceea plânge. Însă mama nu a crezut acest lucru. A încercat să-şi ducă copilul la dispensar însă a fost oprită de concubin. După câteva ore de la incident, fetiţa a început să se simtă rău şi să vomite. Doar atunci i-a fost permis mamei să o ducă la doctor. Când au văzut-o pe micuţă, cei de la dispensarul din Sântana au trimis-o de urgenţă la spitalul din Arad. După un control, medicii de aici au internat-o imediat la secţia de Chirurgie Infantilă, unde se află şi acum, împreună cu mama ei.

Bunicii micuţei spun că ei au crescut-o mai mult şi nu au avut probleme de nici un fel. „Noi am crescut-o şi am avut grijă de ea. Nu a fost niciodată la spital. Îi mulţumim lui Dumnezeu că este în viaţă. Că am crezut că nu o mai vedem vie. Să plătească criminalul ăla pentru ce a făcut”, ne spune supărată  Angelica Rista, în vârstă de 29 de ani, bunica fetiţei.

Toată lumea speră ca tânărul să plătească pentru fapta sa însă se pare că acesta stă liniştit şi le spune tuturor că nimeni nu îi poate face nimic pentru că este minor. Atât Poliţia cât şi Protecţia Copilului au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Acum micuţa se simte mai bine, perfuziile i-au fost scoase iar de ieri a început să mănânce. Mama ei spune că nu se va mai întoarce la bărbatul care era să îi omoare fetiţa. „Nu mă mai întorc la el şi să ştiu că rămân singură toată viaţa. Dumnezeu nu o să îl lase aşa. Să-i facă aşa ceva unui copil de zece luni, să dea cu pumnii în ea şi să o muşte. Nu se face aşa ceva”, ne spune Manuela. 

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro