Stire

Şoseaua Arad-Zădăreni ?ngropată ?n gunoaie

26.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Grămezi de gunoaie, adunate de-a lungul anului, pe marginea şoselei care leagă localitatea Zădăreni de Arad, lăsate în plata Domnului. O imagine dezolantă care ne face să ne gândim de două ori dacă merităm să ne numim europeni.

Nimănui nu i-a trecut prin minte să alerteze autorităţile, iar autorităţile au închis ochii la ceea ce se întâmplă în zonă. Nu ştim dacă s-au dat amenzi, dacă s-a intervenit, sau dacă măcar cineva ştie de groapa de gunoi din zonă. 

„Firmele care îşi desfăşoară activitatea pe acest teren lasă mizeriile şi ambalajul unor materiale folosite de ei pur şi simplu la voia întâmplării, acestea fiind pe urmă împrăştiate de vânt pe distanţe foarte mari. Situaţia aceasta este de ceva vreme şi nimeni nu ia nici o măsură”, ne-a spus Mariana V., localnică din Zădăreni care face naveta zilnic în Arad.

I-am contactat telefonic pe reprezentanţii Gărzii de Mediu din Arad, mai exact pe comisarul şef, Attila Szekely, care ne-a promis, nefiind la curent cu situaţia, că în cursul zilei de azi va trimite o echipă la faţa locului pentru a constata cele reclamate şi pentru a lua  măsurile de rigoare.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro