Stire

Sintea Mare - Bătr?nă ucisă pentru un pumn de bani

26.03.2008 ⋅ 0 comentarii

O nouă crimă zguduie locuitorii unei localităţi arădene. De data aceasta este vorba despre Sintea Mare, acolo unde o familie îndoliată se afla la priveghi. Aceştia nu au bănuit nici o clipă că bătrâna de 85 de ani nu murise de bătrâneţe. Asta până când poliţiştii împreună cu procurorul criminalist, Pavel Palcu, le-au spus că trebuie să ia cadavrul cu ei.

Oamenii legii au fost anunţaţi ieri, în jurul orei 16.00, că în localitatea Sintea Mare există un cadavru care prezenta simptomele unei morţi suspecte. Aşa că s-au deplasat la locul faptei. Acolo au observat pete de sânge suspecte şi zarul uşii de la intrare forţat. La o cercetare mai amănunţită, poliţiştii au găsit o şapcă pe care rudele victimei nu o cunoşteau ca fiind a lor. Mergând pe acest fir, la scurt timp oamenii legii au reuşit să dea de posesorul şepcii, un tânăr de 21 de ani, din localitate. Luat la întrebări, Nicu Covaci a recunoscut că a intrat în casa victimei cu gândul de a pleca de acolo cu ceva bani în buzunar. Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, tânărul spune că bătrâna l-a auzit cotrobăind prin casă şi s-a trezit, a aprins lumnia şi, speriată, a încercat să se apere. Aceasta l-a zgâriat pe tânăr iar el, la rândul lui ar fi  împins-o după care a plecat. Fără nici un ban. Se pare că victima a căzut şi s-a lovit la cap, suferind un traumatism cranio-cerebral, iar decesul a survenit imediat.

Aseară, în jurul orei 19.00, suspectul a fost transportat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad unde a fost audiat. „Deocamdată este audiat. În funcţie de încadrarea faptei se va stabili ce pedeapsă trebuie aplicată”, ne-a declarat procurorul criminalist Pavel Palcu.

Pentru că aseară la ora 21.00 suspectul se afla încă în audieri nu ne putem pronunţa cu certitudine în legătură cu măsurile ce vor fi aplicate dar vom reveni cu amănunte.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro