Stire

Aparatele cu tichete, topite

26.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Două aparate care eliberează bilete de tramvai, amplasate în staţiile din zona Gării şi Libelula, au căzut pradă vandalilor. Acestea au fost distruse în totalitate, conducerea Companiei de Transport Arad fiind acum nevoită să le schimbe. Prejudiciul adus CTP-ului este de peste 12.000 de euro.

Vineri seara vandalii au pus ochii pe aparatul de tichete din zona Piaţa Gării. Aceştia au turnat o substanţă inflamabilă în compartimentul de unde se colectează monedele primite ca rest după care         i-au dat foc. Flăcările au cuprins imediat aparatul şi au topit, practic, toate componentele acestuia. Însă „distracţia” nu s-a încheiat aici, sâmbătă seara a fost rândul aparatului din staţia de tramvai de la Libelula. Aici focul a fost mai puternic şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stăpâni flăcările.

„Juriştii noştri au depus o plângere penală la Poliţie. Acum aşteptăm rezultatele cercetărilor, nu putem acuza pe nimeni. Dar aparatele în valoare de peste 6.000 de euro bucata, sunt distruse”, ne-a declarat Viorel Dinu, şeful Serviciului Comercial, CTP Arad.

Până la finalizarea cercetărilor sperăm ca cei care au recurs la asemenea acţiuni să nu „cureţe” tot oraşul de aparatele cu tichete de tramvai.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro