Stire

Batjocorită ?n plin centrul oraşului

28.03.2008 ⋅ 0 comentarii

O fetiţă de numai 13 ani a fost batjocorită zeci de minute de trei tineri mai în vârstă decât ea în parcul din Spatele Palatului Administrativ. 

Tinerii s-au hotărât să o sperie pe fetiţă şi, cum au prins-o singură, într-o zi, cu puţin timp înainte de lăsarea întunericului, în parcul din spatele Palatului Administrativ, nu au stat prea mult pe gânduri şi au trecut la fapte. Aceştia au hărţuit-o, iar unul dintre tineri şi-a scos penisul din pantaloni, speriind-o îngrozitor pe minora care credea că va fi violată. Cu toate că fata a strigat din răsputeri după ajutor, nimeni nu a intervenit să o scape de agresori, aceştia „desfăşurându-se” în voie. Minora de 13 ani a trecut prin clipe groaznice. Coşmarul ei a durat zeci de minute. S-a zbătut în zadar, pentru că băieţii au ţinut-o cu forţa. Iar în timp ce o batjocoreau, tinerii s-au gândit că totul ar fi mult mai distractiv dacă ar filma reacţiile fetei la „tratamentul” aplicat. Aşa că unul dintre ei a regizat tot „filmul” pe care l-a înregistrat cu telefonul mobil.

Imediat ce a reuşit să scape din  mâinile agresorilor, minora a fugit la Poliţie unde a povestit calvarul prin care tocmai trecuse. Le-a povestit, încă şocată de cele întâmplate, cum trei tineri au încercat să o violeze. Poliţiştii s-au mobilizat şi au reuşit, în scurt timp, să îi prindă pe răufăcători. Asupra unuia dintre ei, oamenii legii au descoperit un telefon pe care era înregistrat filmuleţul care prezenta întrega tărăşenie.

Poliţiştii au prezentat toate probele şi înregistrarea procurorului care a dispus ca cei trei să fie cercetaţi în stare de libertate. Însă înainte de a-i elibera, poliţiştii le-au întocmit dosar penal pentru privare de libertate şi corupţie sexuală. „În urmă cu două săptămâni am primit o reclamaţie că o tânără de 13 ani a  fost victima unei tentative de viol. Dar, în lipsa probelor concludente, tinerii nu au putut fi reţinuţi pentru tentativă de viol. Cu toate acestea, pentru gesturile lor trebuiau luate măsurile necesare şi le-au fost întocmite dosare penale pentru cele două infracţiuni pe care le-au săvârşit, privare de libertate şi corupţie sexuală. Pentru că scenele nu au fost filmate de noi ci s-au obţinut în timpul anchetei, acestea nu au fost făcute publice. La dispoziţia procurorului, cei trei sunt cercetaţi în stare de libertate”, ne-a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

La finalizarea anchetei, Poliţia a anunţat că imaginile vor fi făcute publice însă, până atunci, dosarul penal are caracter secret.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro