Stire

Rom?ncă t?lhărită ?ntr-o parcare din Ungaria

31.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Organizatorii de alba-neagra fac victime din nou. Aceştia nu se dau la o parte de la nimic, de data aceasta au fost în stare să lovească şi să ameninţe o femeie cu cuţitul pentru a-i lua banii.

Totul s-a petrecut într-o parcare din zona localităţii maghiare Lajosmizse, unde autocarul cu care femeia se întorcea din Italia, oprise puţin. Asupra sa femeia avea o sumă mare de bani de care însă a fost deposedată la scurt timp de organizatorii de alba-neagra.

„M-am dus la baie iar când am ieşit m-au înconjurat, unul mi-a pus cuţitul la gât iar ceilalţi mi-au luat cei 1100 de euro pe care-i aveam la mine. Apoi m-au pus pe jos şi au plecat. Când m-am întors la autocar jucau alba neagra iar când m-au văzut m-au lovit cu pumnul în faţă”, spune Loredana Ţipţer, victima.

Pentru că bărbaţii erau înarmaţi cu cuţite, nimeni nu a îndrăznit să intervină.  Doar câteva femei s-au încumetat să încerce să-i determine pe tâlhari să nu o mai lovească pe femeie. Însă pasagerii din alte autocare spun că tâlhăriile  de acest gen au loc zilnic şi că deja s-au oboşnuit.

Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că nici autorităţile române nici cele maghiare nu fac nimic pentru eradicarea fenomenului sau pentru prinderea tâlharilor. Cu toate acestea nu există cadru legal, iar poliţiştii nu îi pot închide pe organizatorii de „alba-neagra“. Tot ce pot face este să le aplice o sancţiune contravenţională în valoare de 500 de lei, atunci când îi prind asupra faptului. Amenda este imediat achitată după care organizatorii jocului pleacă liniştiţi să acosteze alţi naivi pentru a-şi putea acoperi „gaura” din buget.

 

 

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro