Stire

Reprezentaţie fără actori la Teatru - Sinucigaşul

03.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Un nou spectacol gratuit le-a fost oferit arădenilor aseară în faţa Teatrului de Stat „Ioan Slavici”. S-au strâns, cu mic, cu mare să vadă dacă un bărbat, supărat pe viaţă, va fi în stare să se arunce de pe acoperiş, aşa cum a ameninţat.

Toţi au stat cu sufletul la gură, unii chiar au pus pariu pe curajul bărbatului, însă piesa de teatru s-a terminat după aproximativ o oră, când pompierii au reuşit să îl coboare pe actor de pe acoperiş în siguranţă.

Puţin după ora 20.00, pompierii au fost alertaţi că un bărbat încearcă să se arunce de pe acoperişul Teatrului. Ajunşi la faţa locului, au constatat cu stupoare că nu este vorba despre o alarmă falsă şi că omul era recalcitrant. Cel mai probabil sub influenţa băturilor alcoolice, bărbatul nu a vrut nici în ruptul capului să coboare, cerând o locuinţă pentru cei doi copilaşi ai lui. După ce aburii alcoolului şi-au făcut mai bine efectul, Ioan Muscan a uitat pur şi simplu de copii, amuzându-se teribil la spectacolul care se desfăşura la câţiva zeci de metri sub el. Acolo, zeci de pompieri şi poliţişti forfoteau pentru a desfăşura salteaua pneumatică iar la faţa locului a apărut şi soţia cu cei doi copii. Neînduplecat nici de prezenţa familiei, bărbatul a continuat să fumeze liniştit şi să arunce cu vorbe grele spre salvatori. „De multă vreme încerc să obţin o locuinţă pentru familia mea. Nimeni nu m-a băgat în seamă. Văd că în felul acesta se poate. De zece ori o să încerc să mă mai arunc, poate aşa nu o să mai dorm pe stradă. O să mă arunc de pe primărie”, a declarat agitat Ioan Muscan.

După aproximativ o oră, a fost convins să coboare de un prieten cu care protestase şi în urmă cu un an de zile, pentru acelaşi motiv. Spectatorii au aplaudat reuşita iar bărbatul a fost preluat de pompieri şi predat unui echipaj al ambulanţei care l-a transportat de urgenţă la spital. Acesta va fi supus zilele următoare unei examinări psihiatrice.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro