Stire

Accident mortal la Şoimoş

03.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Două vieţi au fost curmate în urma unui grav accident rutier petrecut aseară pe DN 7, în localitatea Şoimoş. Un autoturism marca Opel a intrat frontal într-un autocamion care transporta tablă. În urma impactului, pasagerii autoturismului au decedat.

Doi tineri au intrat pe contrasens, într-o curbă, iar un camion care venea din sens opus i-a spulberat. Medicii şi pompierii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa celor doi pasageri din Opel.  Martorii povestesc că cele două victime se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi că asta ar fi cauza accidentului. Acest lucru va fi stabilit însă cu exactitate în urma autopsiilor efectuate de medicii legişti.

Şoferul autocamionului spune că a încercat să evite impactul însă totul s-a petrecut în câteva fracţiuni de secundă şi nu a mai putut face nimic decât să frâneze. Din cauza frânei puternice, autotrenul a intrat în balans iar încărcătura s-a rostogolit pe şosea.

Impactul a fost extrem de violent, unul dintre pasageri, care nu purta centura de siguranţă, a fost aruncat prin parbriz. Celălalt bărbat a fost scos dintre fiarele contorsionate de echipa de la descarcerare.

Autovehiculele implicate în accident au rămas câteva ore pe şosea. Circulaţia a fost blocată mai bine de trei ore, pe ambele sensuri de mers.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro