Stire

Deces ?nvăluit ?n mister la Radna

05.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Un deces, la prima vedere mai puţin obişnuit, s-a petrecut ieri dimineaţă în gara CFR din localitatea Radna. În urma unui conflict izbucnit spontan între un minor de doar 16 ani şi un bărbat de 45 de ani, care a degenerat într-o adevărată bătaie, cel de-al doilea a decedat.

Cei doi s-au luat la harţă aparent fără motiv, apoi lucrurile au degenerat. Cu toate acestea, în urma autopsiei nu a reieşit că leziunile de pe corpul victimei sunt şi cauza morţii sale. În buzunarele hainei bărbatului au fost găsite mai multe bilete de externare din diferite spitale unde se scria că acesta suferă de boli cardiovasculare.

„A apărut un conflict spontan între un bărbat mai în vârstă şi un minor. Un poliţist din cadrul Poliţiei TF a fost sesizat despre acest lucru şi a intervenit, conducându-l pe minorul de 16 ani, P.C., la sediul postului de Poliţie pentru interogare. Victima a rămas pe peron şi s-a aşezat pe o bancă, iar martorii spun că i-a venit rău. Atunci un călător l-a sesizat pe poliţist că bărbatul s-a prăbuşit la pământ şi este inconştient. Când au sosit şi medicii de pe ambulanţă, au constatat că acesta a decedat în urma unui infarct miocardic. În această situaţie nu există o lege prin care să tragem pe cineva la răspundere pentru că nu putem face legătura între lovituri şi moartea bărbatului. Poliţia TF Radna îl va sancţiona pe minor pentru perturbarea liniştii publice şi provocare de scandal, amendă care variază de la 200 la 1000 de lei”, ne-a declarat Ioan Feieş, şeful Poliţiei Feroviare Arad.

Pe de altă parte, părinţii minorului susţin că nu e vina copi-lului lor pentru ce s-a întâmplat  şi dau vina pe poliţiştii care,  spun ei, trebuiau să intervină  mai repede pentru a aplana conflictul.

Cadavrul a fost transportat imediat la morgă pentru efec-tuarea necropsiei în urma căruia  a rezultat că leziunile de pe cor-pul victimei nu au dus la moar-  tea bărbatului.

„Autopsia şi concluziile preliminare relevă că între loviturile aplicate victimei şi moartea neviolentă a acestuia nu există nici o legătură”, ne-a declarat procurorul criminalist Cristian Lazăr.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro