Stire

Escală de peste cinci ore

07.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Aproape 50 de pasageri dintr-un avion al unei companii low cost au fost nevoiţi să aştepte în aeroportul din Arad peste cinci ore.

Totul s-a întâmplat din cauza unei defecţiuni tehnice la unul dintre motoare. Aeronava trebuia să decoleze sâmbătă dimineaţă, la ora opt, însă remedierea defecţiunii a durat peste cinci ore.

Chiar înainte de decolare, comandantul aeronavei a observat defecţiunea şi a rămas la sol. Pasagerii au fost coborâţi din avion şi trimişi în sala de aşteptare unde li s-a explicat motivul întârzierii. De asemenea, le-au fost asigurate toate condiţiile necesare, compania oferindu-le apă şi mâncare.

Pentru a putea remedia defecţiunea tehnică, pilotul a solicitat ajutorul unei echipe din capitală. Astfel, a fost adusă de la Bucureşti, cu un avion mai mic, piesa care trebuia înlocuită şi, după aproape şase ore, avionul a putut decola în condiţii de siguranţă.

După o aşteptare destul de lungă, cursa de Stuttgart a decolat. Din cauza incidentului, toate avioanele au avut întârzieri pe aeroportul din Arad.

 

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro