Stire

Din bucata mea de p?ine... Gheorghe Schill s-a retras de pe lista liberală

08.04.2008 ⋅ 0 comentarii

PNL pierde consilieri pe bandă. Deja, deşi nu s-a anunţat oficial, se ştie faptul că fostul primar Paul Valentin Neamţ se află în negocieri avansate pentru candidatura pe listele PRM. După renunţarea altui consilier municipal, Ovidiu Moşneag, la candidatura pe listele PNL, alt nume greu s-a retras ieri de pe lista liberală. Este vorba despre vicepreşedintele municipal Gheorghe Schill, consilier municipal liberal şi un om foarte cunoscut în Arad.

Gheorghe Schill i-a stat alături lui Tiberiu Dekany, candidatul PNL la Primărie, atât în timpul campaniei interne pentru obţinerea candidaturii dar, mai ales, a fost alături de el la întâlnirile cetăţeneşti organizate de PNL în municipiu, la dezbateri publice şi, practic, nu a lipsit de la nici o acţiune de imagine a partidului.

Vizibil dezamăgit de cursul pe care l-au luat evenimentele din interiorul filialei după semnarea alianţei electorale cu PNŢCD şi venirea lui Cristian Moisescu la liberali, Gheorghe Schill ne-a reamintit de versurile unui cunoscut cântec popular: „Din bucata mea de pâine /Am hrănit un om şi-un câine... Este foarte bun cântecul acesta, care spune multe. Eu nu am nimic împotriva partidului dar sunt nemulţumit de modul în care s-a procedat. Eu am avut rezultate, nu a fost nici o chemare la care să nu răspund, timp de patru ani, m-am achitat de sarcini şi ca vicepreşedinte şi ca şi consilier municipal. Cel puţin faptul că am reuşit să aduc numele marelui om politic liberal I.G. Duca pentru un cartier din Arad dovedeşte că ţin la PNL. Alţii nu au adus nimic pentru partidul în care au intrat de o lună sau două dar au ajuns pe locuri eligibile. Nu am nimic cu PNL dar mă nemulţumeşte modul cum au procedat”, a declarat Gheorghe Schill.

Despre zvonurile posibilei sale candidaturi pe listele Uniunii Pensionarilor, consilierul liberal a precizat: „Nu candidez nici la pensionari nici pentru alţii. Stau un timp să mă refac, să-mi revin din şocul primit de la colegii mei de partid”.

Tiberiu Dekany îi mulţumeşte lui Gheorghe Schill

Tiberiu Dekany, preşedintele municipal al PNL Arad şi totodată candidatul partidului în cursa pentru Primărie a ţinut să-i mulţumească public lui Gheorghe Schill pentru ataşamentul său faţă de PNL.

 „Apreciez activitatea domnu-  lui consilier Schill la modul pozitiv. Poziţionarea sa pe locul şase pe lista de consilieri  municipali este rezultatul votului Biroului municipal PNL care a considerat că locul şase este unul eligibil. Personal îi mulţumesc domnului Schill pentru atitudinea pe care a avut-o cu privire la reafirmarea ataşamentului său faţă de PNL, considerând că din poziţia de vicepreşedinte al organizaţiei municipale poate ajuta în continuare PNL pentru realizarea obiectivului său privind câştigarea alegerilor locale”, a declarat Tiberiu Dekany.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin_Trocan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro