Stire

Ambulanţă atacată de pacient

08.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Duminică noaptea un echipaj al Serviciului de Ambulanţă a fost atacat de un pacient ameţit bine de aburii alcoolului. Echipajul a fost solicitat să intervină la un bolnav de epilepsie însă când asistentul a încercat să îi acorde primul ajutor, bolnavul a devenit violent, lovindu-l.

Bărbatul nu s-a oprit aici. A luat o cărămidă de pe jos şi a aruncat cu ea în maşina Ambulanţei, spărgându-i parbrizul. În nebunia sa, pacientul beat l-a atacat atât pe asistent, cât şi maşina cu care bărbatul trebuia transportat la spital. Pentru că tânărul se afla într-o stare avansată de ebrietate, a fost nevoie de ajutorul poliţiştilor pentru a-l calma. Într-un final, oamenii legii au reuşit să îl potolească pe bărbatul agresiv. L-au urcat în Ambulanţa pe care cu doar câteva minute o vandalizase şi l-au transportat la psihiatrie. Personalul secţiei de psihiatrie susţine că deja bărbatul este un client „de-al casei”. De câteva ori pe lună acesta este adus de poliţişti după ce provoacă câte un scandal, provocat de euforia alcoolului. De data aceasta incidentul a avut loc pe strada Emil Gârleanu din Arad.

„ A fost adus de către poliţie şi ambulanţă un tânăr agitat care consumase alcool. Era foarte agitat aşa că cei de la Psihiatrie l-au trimis la UPU iar noi i-am administrat nişte calmante. După aceea, bărbatul a fost transportat din nou la psihiatrie unde a rămas până dimineaţă, când a fost preluat de poliţişti pentru declaraţii”, ne-a declarat Florentina Cartojan, medic primar UPU.

Acum tânărul scandalagiu este cercetat penal pentru loviri şi distrugere.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro