Stire

Senatorul Ioţcu, confirmat ?n cursa pentru Consiliul Judeţean Arad

08.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Biroul Permanent Naţional al PD-L a confirmat şi aprobat nominalizarea lui Nicolae Ioţcu pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

În urma analizei conducerii centrale, candidatura senatorului Nicolae Ioţcu a fost validată. „Mă bucură că am primit confirmarea Biroului Permanent Naţional privind candidatura domnului Nicolae Ioţcu. Acest fapt dovedeşte că analiza noastră a fost corectă, dar şi că în partidul nostru funcţionează democraţia internă”, a declarat Gheorghe Falcă, preşedinte executiv al PD-L Arad.

„Sunt onorat de încrederea pe care o au în mine atât colegii din Arad, cât şi Biroul Permanent Naţional. Această candidatură  mă onorează, dar mă şi obligă. Este prima experienţă politică de acest gen, alegerea directă a preşedintelui Consiliului Judeţean, practic un nou pas spre implementarea votului uninominal. Privesc cu încredere alegerile pentru că am fost şi sunt un partizan al votului uninominal”, a declarat senatorul Nicolae Ioţcu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

PD-L vrea primăriile din Iratoşu şi Seleuş

Partidul Democrat Liberal şi-a lansat în week-end candidaţii pentru primăriile din Iratoşu şi Seleuş.  La Iratoşu a fost lansat Ovidiu Dărămuş, iar la Seleuş Nicolae Cean, care vor lupta pentru câştigarea fotoliilor de primari în aceste localităţi. Din partea Organizaţiei Judeţene au participat deputatul Constantin Traian Igaş, vicepreşedintele Eusebiu Pistru, secretarul executiv Gheorghe Don şi preşedinta Organizaţiei de Femei, doamna Florica Gănescu. „Partidul Democrat-Liberal nu  a avut până acum primari la Iratoşu şi Seleuş şi ne-am propus să câştigăm primăriile din cele două localităţi, mai ales la Seleuş pentru a completa axa: Arad-Şiria-Pâncota-Ineu. Cred că atât la Seleuş, dar şi la Iratoşu se pot face mult mai multe lucruri pentru dezvoltarea localităţilor şi avem convingerea că oamenii pe care      i-am propus au forţa să facă acest lucru”, a declarat Constantin Traian Igaş.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin_Trocan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro