Stire

Vatman atacat de băieţii de cartier

09.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Un vatman a fost bătut de un grup de tineri, după ce acesta a încercat să îi oprească să vandalizeze tramvaiul în care se aflau.

Se pare că tinerii fac parte dintr-o  cunoscută gaşcă de cartier, acest vatman nefiind singurul care a avut parte de „tratamentele” lor. Tinerii se distrează copios atunci când distrug scaunele, scriu pe geamuri sau rup tapiţeria.

În ultima vreme, tramvaiele au fost des vandalizate însă nimeni nu a intervenit, de teama băieţilor „de cartier”. Şi pentru că nimeni nu face o plângere scrisă împotriva acestor tineri, poliţiştii au mâinile legate.

„Sunt pagube care se ridică anual la zeci de mii de lei, pagube provocate de unii călători iresponsabili. Însă, din păcate, nu avem posibilitatea să asigurăm paza în tramvai sau securitatea vatmanilor”, spune Dumitru Chifor, şeful secţiei Circulaţie Tramvaie.

„În data de 14 martie am primit o sesizare că un bărbat a fost agresat în tramvai. La locul faptei s-a deplasat o patrulă de poliţie care l-au audiat pe cel în cauză. Însă bărbatul a refuzat să facă o plângere împotriva atacatorilor, pentru infracţiunea de loviri. Poliţiştii l-a îndrumat spre Medicina Legală pentru a-şi procura un certificat necesar pentru baza juridică, însă bărbatul a refuzat. Cu toate că se vehiculează că au fost mai multe cazuri de acest gen, la Poliţie nu au fost înregistrate alte plângeri”, ne-a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. 

În cazul în care vor mai fi atacaţi, angajaţii Companiei de Transport Public din Arad spun că sunt hotărâţi să îşi procure permise de port armă sau spray-uri lacrimogene.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro