Stire

Trezit de flăcări

09.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat de 78 de ani, din localitatea Tisa Nouă, s-a trezit ieri în flăcări. La propriu. Pentru că atunci când s-a trezit din somn, întreaga casă era cuprinsă de foc. Incendiul s-a produs puţin după ora 11.00.

Se pare că totul a pornit de la o scânteie sărită din soba veche. Bătrânul este cunoscut de vecini ca fiind un excentric şi un „colecţionar” de gunoi. De aceea, când scânteia a scăpat din sobă, mediul i-a fost propice pentru un incendiu de toată frumuseţea. Vecinii au observat flăcările şi au sunat imediat la 112.

Incendiul fiind anunţat de proporţii, pompierii au pornit spre localitatea Tisa cu două autospeciale. Ajunşi la faţa locului, aceştia au constatat că focul ardea mocnit însă gunoaiele împrăştiate pretutindeni favorizau extinderea flăcărilor la casele din vecinătate. Pompierii au intervenit imediat şi au stins flăcările. În casă l-au găsit pe Ioan Stösser, căruia i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţei. Operaţiunea de stingere a focului a fost destul de anevoioasă pentru că peste tot era plin de gunoaie care ardeau mocnit.

„Ne-am deplasat în localita-tea Tisa Nouă cu două autos-peciale, am lichidat incendiul şi am acordat primul ajutor medi- cal victimei până la sosirea am-bulanţei. Incendiul s-a produs datorită amplasării materialelor combustibile în apropierea unei sobe fără acumulare de căldu-ră”, ne-a declarat locotenentul Kristian Pabin, locţiitor comandant detaşament.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru că suferise arsuri.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro