Stire

Moarte ?nvăluită ?n mister - Prostituată sugrumată cu o curea

11.04.2008 ⋅ 0 comentarii

O tânără de 32 de ani a fost descoperită în casă, întinsă pe pat, fără suflare. Cel care a găsit-o a fost chiar iubitul ei, cu care aceasta locuia.

Bărbatul a alertat imediat Poliţia. Femeia era strangulată cu o curea, tip cordon, lucru care a trezit oamenilor legii suspiciuni. Anchetatorii au analizat pas cu pas toate aspectele şi au audiat mai multe persoane. Astfel aceştia au aflat că femeia era prostituată iar concubinul său era de fapt un proxenet.

Vecinii lor nici nu s-au gândit vreodată că cei doi ar avea astfel de preocupări. Din contră, aceştia spun că deşi se mutaseră de puţină vreme în bloc, păreau să se înţeleagă foarte bine.

Corpul neînsufleţit al femeii a fost transportată la morgă, unde medicii legişti au încercat să elucideze misterul morţii. Examenul necroptic a scos la iveală faptul că tânăra nu s-a spânzurat, teorie vehiculată la debutul achetei, ci a fost strangulată de cineva. Fraţii victimei spun că sora lor nu avea motive să se sinucidă. În plus, ei precizează că bărbatul cu care locuia în chirie de aproximativ un an şi jumătate a mai ameninţat-o cu moartea de câteva ori. Astfel, concubinul victimei a fost reţinut pentru proxenetism, în lipsa probelor care să-l plaseze în casă în momentul morţii prostituatei. Acesta a fost prezentat ieri după masă judecătorului cu propunerea de arestare preventivă. Vom reveni cu amănunte.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro