Stire

Levente Bognar zice că vrea să c?ştige Primăria Aradului

11.04.2008 ⋅ 0 comentarii

În cursul zilei de ieri, UDMR şi-a lansat candidaţii pentru Primăria Aradului şi pentru Consiliul Judeţean Arad. UDMR speră să câştige Primăria cu Levente Bognar, actual viceprimar şi preşedinţia Consiliului Judeţean Arad cu deputatul Andrei Kiraly.

„Dacă domnul Bognar câştigă Primăria şi eu Consiliul Judeţean, peste 4 ani campania electorală a UDMR va fi mai spectaculoasă”, a declarat deputatul UDMR Andrei Kiraly.

Pentru a-şi desemna candidaţii, UDMR a organizat o campanie   de prealegeri care s-a dovedit a   fi un real succes. La Dorobanţi şi Pereg prealegerile s-au desfăşu-rat după tipicul alegerilor locale, cu urne, iar participarea a fost   mai numeroasă ca la europarlamentare. „Au participat peste 2300 de persoane în tot judeţul. Ca urmare vom depune liste de consilieri în 35 de localităţi, având şi 18 candidaţi de primari. Vom avea peste 400 de candidaţi pentru consilieri”, a declarat Toth Csaba, preşedinte executiv UDMR Arad.

UDMR doreşte o campanie electorală pozitivă. Se doreşte obţinerea unor rezultate mai bune ca în 2004, când formaţiunea a avut   trei primari, şapte viceprimari, trei consilieri locali în municipiul Arad, trei consilieri judeţeni şi 67 de consilieri locali în tot judeţul. „Acesta este scorul minimal cu care ne-am mulţumi ştiind că rămân aceleaşi consilii cu acelaşi număr de consilieri”, a declarat deputatul Andrei Kiraly.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin_Trocan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro