Stire

Ucigaşul prostituatei a fost prins

14.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Zilele trecute, o tânără din  Arad a fost descoperită strangulată, în apartamentul în care locuia. Iniţial, anchetatorii au mers pe varianta unei sinucideri, dar nu au exclus nici un moment suspiciunea de crimă. Sâmbătă s-a stabilit că femeia a fost omorâtă cu sânge rece chiar de către un client.

Victima era prostituată şi îşi racola clienţii prin intermediul anunţurilor de la mica publicitate. Avea mai multe astfel de anunţuri, cu mai multe numere de telefon la care putea fi contactată. Anchetatorii ne-au informat că autorul crimei a cunoscut-o în urmă cu aproximativ o lună, când a mers la ea pentru a se bucura de serviciile sexuale pe care tânăra le oferea contracost. Miercuri s-a hotărât să o viziteze din nou iar în jurul orei 16.00 a sunat-o să o anunţe de intenţiile pe care le avea. Femeia a acceptat, neştiind că acesta avea să îi fie sfârşitul.

Victima avea o convenţie cu prietenul ei, acesta ştiind de meseria iubitei lui, aşa că bărbatul a trebuit să plece când clientul a sunat-o să o anunţe că a ajuns. Acesta a părăsit locuinţa şi a aşteptat într-un bar din apropiere. Urma să fie sunat de iubita lui când se putea întoarce acasă.

Ancheta derulată de criminalişti a stabilit că victima şi-a primit clientul însă au început să se certe pentru că bărbatul nu avea destui bani la el. Femeia îi ceruse 150 de lei în schimbul plăcerilor însă acesta nu avea decât 100 de lei. De la ceartă până la crimă nu a mai a fost decât un pas mic. A început o adevărată luptă, bărbatul a trântit-o la podea, i-a dat o palmă iar apoi i-a legat în jurul gâtului o curea de piele, cea găsită şi de poliţişti. A strâns-o de gât după care a plecat. Însă în drumul său a luat şi cele cinci telefoane mobile ale victimei, pe care le-a închis şi le-a aruncat, rând pe rând, în tomberoanele din drumul său spre casă. Până acum nu a fost găsit nici unul dintre ele.

În barul din apropierea locuinţei în care se petrecuse îngrozitoarea crimă, prietenul victimei aştepta telefonul care îi permitea să se întoarcă acasă. După un timp, văzând că nu este sunat, s-a decis să meargă să vadă ce se întâmplă. Când a intrat în casă, stupoare. Iubita lui era întinsă pe pat, fără suflare, cu o curea în jurul gâtului. A sunat imediat la 112. Era conştient că cineva îi făcuse rău, însă de frică să nu ajungă la Poliţie pentru proxenetism, le-a ascuns la început poliţiştilor faptul că este prostituată şi că fusese cineva la ea înainte de crimă.

Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale,  subcomisarul  Adrian Şimon, comisarii Teodor Pană  şi Cosmin Mihale, sub coordonarea  procurorului criminalist Pavel Palcu au dus o muncă titanică, audiind zeci de persoane până au reuşit să dea de urma vinovatului. Au fost verificaţi zeci de clienţi ai victimei iar, într-un final, s-a ajuns şi la autor.

Suspectul a fost ridicat din propria garsonieră, de lângă soţia sa, o femeie însărcinată în luna a şaptea, care nici nu bănuia de ce fusese în stare soţul ei. Bărbatul însă şi-a recunoscut imediat fapta. Era plin de zgârieturi pe faţă, semn că victima s-a luptat cu el înainte să o omoare, însă nu a avut nici o şansă.

Autorul a fost audiat şi prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea între 15 şi 25 de ani.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro