Stire

De ieri, Vicepreşedintele PNL Gheorghe Schill este la PD-L

16.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri, vicepreşedinte PNL, Gheor-ghe Schill, şi-a anunţat telefonic demisia din partidul pe care l-a reprezentat patru ani în Consiliul Local.

„Am luat această decizie, din cauza prea multelor lovituri venite din partea prietenilor şi colegilor din PNL. După ce mi s-au luat treptat toate atribuţiile pe care le aveam în calitate de vicepreşedinte, conducerea a decis să mi-o ia şi pe ultima, aceea de a mă ocupa de delegaţii pentru secţiile de votare. Consider că în structura Partidului Naţional Liberal nu mai puteam continua punerea în aplicare a crezului meu politic şi uman, marea mea iubire pentru Arad“, ne-a declarat Gheorghe Schill.

Destinaţia politică a lui Gheorghe Schill este aceeaşi cu a consilierului local Ovidiu Moşneag, cel care a trecut în urmă cu două zile în tabăra PD-L-ului. Spre desoebire de el, Gheorghe Schill nu a negociat vreun loc eligibil, poziţia sa pe lista de consilieri fiind una simbolică. „Nu mă interesează nici listele nici funcţiile, vreau doar să fiu împreună cu cei care iubesc cel mai mult acest oraş“, a mai declarat domnia sa.

Referindu-se la foştii colegi ne-a spus că „pe unii îi regret, au fost printre ei şi prieteni buni“. În schimb a refuzat să-i nominalizeze pe ceilalţi.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro