Stire

T?rgul de Paşte, asaltat de arădeni

17.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Respectând tradiţia, Expo Arad Internaţional şi-a deschis şi în acest an porţile pentru Târgul de Paşte. Aflat deja la  a VII-a ediţie, târgul a devenit o tradiţie în preajma Sărbătorilor Pascale.

În acest an târgul cuprinde 115 firme, care oferă o gamă diversificată de produse şi servicii, pentru toate gusturile. Standurile  prezintă cele mai noi modele ale sezonului, unde vizitatorii sigur vor găsi  produsele pe care şi le doresc. Articole pentru femei, de la diferite produse de vestimentaţie, pantofi, poşete, până la accesorii şi bijuterii. Nici bărbaţii nu sunt neglijaţi, vestimentaţia masculină fiind şi ea încărcată de oferte, care de care mai avantajoase.

„Am venit doar în vizită, dar până la urmă am cumpărat de aici cadouri de Paşte atât pentru soţul meu cât şi pentru cei doi copilaşi, pentru că am găsit exact ceea ce îmi trebuia la preţuri mult mai mici decât am văzut în alte părţi. Jucăriile sunt destul de ieftine şi de calitate”, ne-a spus o vizitatoare.

Cei mici au un statut mai special la acest târg, gama de produse pentru ei fiind cea mai extinsă. În programul târgului este inclus pentru copii concursul Miss Iepuraş, dansuri populare, diferite obiceiuri şi tradiţii la care pot lua parte cei prezenţi şi modelaj de baloane. Pentru copii s-a creat un loc de joacă special în cadrul complexului expoziţional, care va sta exclusiv gratuit la dispoziţia lor.  Toboganele gonflabile, trambulinele şi labirintul au fost luate cu asalt încă de la deschiderea târgului. Şi dacă copiii sunt protagoniştii principali ai târgului, tot pentru ei au fost aduşi doi iepuraşi uriaşi care îi aşteaptă pe cei mici cu ouă colorate, dulciuri şi multe alte surprize.

De asemenea, diverse agenţii  de turism au venit şi în acest an pentru a-şi prezenta serviciile tuturor celor interesaţi. Printre ele se află şi Agenţia „Globetrotter” din Arad: „Suntem la a cincea participare la târgul de turism. Prin prezenţa noastră aici dorim să promovăm ofertele pe care le-am introdus în pachetele noastre de servicii, şi anume, 5% reducere pentru toate destinaţiile şi între 7 şi 17%, în funcţie de hotelul ales, pentru Turcia. Reducerile sunt valabile până în data de 30 aprilie. De altfel, sperăm să crească numărul de turişti, târgul însemnând o sursă bună de promovare”, ne-a spus Ramona Zaharia, director.

Târgul este deschis până duminică la ora 16.00, transportul este gratuit iar biletul de intrare costă    2 RON.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro