Stire

Arădeanul Andrei, la Megastar - Ajutaţi-l să c?ştige, pentru că merită!

18.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Andrei se numără printre puţinii care au reuşit să ajungă până în a opta finală a concursului  „Megastar”, fiind de cele mai multe ori preferatul telespectatorilor din întreaga ţară care l-au votat, de două ori reuşind să obţină cel mai mare număr de voturi, fapt care l-a salvat de la eliminare.

Un împătimit al muzicii rock de calitate, mama „megastarului în devenire” susţine că acest talent a fost moştenit de la tatăl său, care în tinereţe a fost baterist într-o  trupă rock locală, iar ei i-a plăcut încă de mică muzica, interpretând pe la diverse concursuri şcolare melodii cunoscute a celebrilor artişti ai momentului.

„Am urmărit emisiunea împreună cu el de câte ori venea acasă, fiindcă era student la Timişoara. În iulie 2007 a venit acasă şi ne-a anunţat că s-a înscris la preselecţie. După ce am aflat că a fost acceptat, abia atunci au început emoţiile. Înclinaţii pentru muzică avea mai demult, încă din copilărie, dar niciodată nu şi-a manifestat dorinţa de cânta pe o scenă”, ne-a povestit mama lui Andrei.

Cunoştinţele, prietenii, dar mai ales familia sunt alături de Andrei pentru că ştiu că acesta munceşte mult ca să poate fi la înălţimea pretenţiilor concursului.„Andrei este foarte muncitor. Din data de 14 ianuarie de când este la Bucureşti, nu s-a plâns niciodată că este prea greu sau că are mult de lucru, considerând acest concurs jobul lui. Îşi doreşte să ajungă cât mai departe, încearcă să profite de tot ce se poate învăţa în materie de muzică pentru că este conştient că trebuie să recupereze lipsa de pregătire în domeniu. Este foarte atent la tot ce îi spune juriul pentru că vrea să devină cât mai bun”, ne-a mai declarat mama tânărului.

Andrei este unul din tinerii talentaţi care reprezintă oraşul nostru. Acum este momentul să fim şi noi alături de el pentru că ne-a dovedit că poate şi are şanse mari de a deveni un artist desăvârşit. Nu trebuie decât să îl urmărim pe perioada prestaţiei lui şi să îl votăm, ca să poată merge mai departe.

„Pe această cale Andrei mulţumeşte tuturor celor care l-au votat până acum şi speră că îi vor fi alături până la final, pentru că are nevoie de mulţi susţinători, deoarece concursul devine tot mai dur iar voturile sunt cele care duc concurenţii mai departe sau îi elimină”, ne-a spus mama lui Andrei.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro