Stire

Caz şocant - Copilul unui poliţist mort ?n braţele mamei

18.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Un copilaş de doar o lună a murit, ieri dimineaţă, în jurul orei 6.00, în braţele celei care i-a dat viaţă. Surse din cadrul Serviciului de Ambulanţă Arad ne-au informat că în dispecerat s-a făcut o solicitare de             intervenţie în Grădişte din partea unei femei.

„În urma apelului primit, medicii s-au deplasat în Cartierul Grădişte, unde au găsit o femeie înconjurată de patru copii, cu un sugar mort în braţe. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul sugarului, acesta fiind mort deja, chiar rece“, ne-a informat Maria Glogoviceanu, dispecer Ambulanţă.

Tot cei de la Ambulanţă ne-au lămurit cum copilul nu a mai putut fi resuscitat. Am fost informaţi că mama, văzând că sugarului i s-a făcut rău, nu a sunat imediat la Salvare pentru a cere ajutor de specialitate, ci l-a luat în braţe, în ciuda stării grave în care se afla şi a plecat din Alfa, spre Grădişte, cel mai probabil la nişte rude. Acolo a efectuat apelul către Ambulanţă. Mult prea târziu pentru copilaş, care nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire.

Din surse neoficiale, într-un anumit punct al documentării noastre despre tragicul caz, am aflat că micuţul ar fi copilul unui subofiţer de la arestul din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Înlocuitorul purtătorului de cuvânt al instituţiei, Mihaela Roman, ne-a declarat: „Nu vă pot spune nimic despre acest caz, până la finalizarea cercetărilor.“ Cu toate acestea a părut destul de deranjată că cerem o confirmare pentru informaţia noastră că tatăl micuţului este incadral al IPJ, negând cu reţinere acest lucru. Confirmarea, însă a venit din partea inspectorului şef Alexandru Tanco: „Da este fiul unui angajat al IPJ. Este posibil să fie vorba de o moarte patologică, asta în cazul în care în urma efectuării necropsiei nu se vor găsi leziuni pe corpul micuţului. Asta vom afla mâine (azi, n.r.) când vom primi rezultatul de la morgă.“

Corpul neînsufleţit al copilului se află la Morga Spitalului Clinic Judeţean Arad.

Nu ştim ce s-a întâmplat de fapt cu copilul şi de ce până când am stat de vorbă cu Alexandru Tanco, întreaga poveste a fost păstrată la mare secret. O mare parte a poveştii o vom afla la finalul cercetărilor, însă nu credem că vom şti vreodată cu siguranţă de ce mama nu a sunat imediat la Ambulanţă pentru a salva viaţa copilului. Cu toate acestea nu suntem în măsură să judecăm, ci doar să vă prezentăm acest tragic eveniment.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro