Stire

Teatrul German din Timişoara (TGST) ?n deplasare la ARAD

18.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Marţi, 22 aprilie, ora 19, la Teatrul de Marionete, TGST prezintă în faţa publicului din ARAD spectacolul FRÄULEIN BRAUN cu Tatiana Sessler, coordonarea artistică Ida Jarcsek-Gaza. Spectacolul se traduce simultan la cască.

Ca amantă secretă a Führer-ului, Eva Braun, este expusă unui statut incomod, care îmbină puterea cu neputinţa. Povestea ei oscilează între ridicol şi grotesc, primind însă şi trăsături tragice. În urma căsătoriei Eva îşi atinge scopul, fiind legitimată de Hitler ca cea mai importantă femeie a Reich-ului. Acţiunea alternează între fascinaţie şi furie, între nepăsare copilărească şi luciditatea adultului - a unei femei frumoase, dar în aceeaşi măsură, vanitoase. În ultimele clipe de dinaintea morţii, după ce se otrăveşte, Eva îşi rememorează viaţa. Astfel, sunt aduse în prim-plan clipele decisive ale controversatei sale existenţe.

Bilete se găsesc cu o oră înainte de începerea reprezentaţiei. Rezervări la telefon 0256-201291, fax 0256-201293, e-mail lera[a]dstt.ro sau online www.tgst.ro.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Adriana Talpoş ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro