Stire

Misionari ?creştini?... Propovăduiesc orgia sexuală ?n ?familie?

19.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Unii cred despre Arad că este un orăşel micuţ, cu o majoritate de oameni în vârstă care dau oraşului un caracter liniştit. Rareori ne este dat să auzim că se întâmplă vreun fenomen mai ieşit din comun aici, în „târgul“ nostru. Însă un lucru pe care l-am descoperit de curând s-ar putea să schimbe cu totul percepţia de linişte pe care o are Aradul, în general. O fată de 29 de ani, pe nume Laura, a trăit nişte experienţe total neobişnuite pentru vârsta ei. Oricine ar asculta-o, un sentiment de înfiorare l-ar pătrunde până în adâncul mădularelor.

Trăgându-se dintr-o familie cu probleme, Laura a fost atrasă foarte uşor spre cultele neoprotestante, unde era amăgită cu tot felul de promisiuni. După terminarea liceului, cu toate că a reuşit de vreo câteva ori să-şi găsească de lucru în străinătate, problemele ei tot nu s-au rezolvat. Întoarsă acasă, şi-a găsit alinarea într-o familie liniştită, care au acceptat-o ca pe un membru de-al lor. La un moment dat această familie s-a hotărât să se mute într-un alt apartament, mai mare, împreună cu alte două familii.

Apartamentul era de patru camere, undeva în zona Pieţei „Mihai Viteazul“.  „Toţi membrii erau neoprotestanţi şi cu o trăire duhovnicească aleasă“, spune tânăra, cu un uşor sentiment de melancolie în glas. Fiecare familie avea camera sa, iar cheltuielile şi mâncarea se făceau împreună. Frecventau de obicei Biserica Penticostală, făceau donaţii oamenilor nevoiaşi, se rugau împreună şi citeau din Biblie în sânul familiei.

Toate păreau să se desfăşoare într-un cadru de vis, iar Laura era fericită că îşi găsise familia mult visată. Până când... a observat nişte lucruri ieşite din comun pentru nişte oameni atât de evlavioşi „şi umblaţi la Biserică“.

O familie mai neobişnuită...

Cu trecerea timpului, Laura a început să observe că vecinii ei de apartament constituiau o sectă aparte, cu numele de „Familia“. Ce o contraria cel mai tare însă era faptul că nimeni din afara apartamentului nu trebuia să ştie.

După scurt timp, capul familiei, care avea rostul şi de pastor, a început să îi facă avansuri sexuale. Contrariată, Laura s-a dus la soţia acestuia pentru a purta o discuţie despre „ieşirile“ soţului. Nu mică i-a fost mirarea când a auzit că aceasta era familiară cu dorinţele soţului ei, ba mai mult a încercat să o convingă pe Laura să accepte. „Aici suntem o familie. Nu avem secrete unii faţă de alţii şi nu trebuie să ne fie frică să ne spunem dorinţele. Noi nu suntem ipocriţi ca cei de afară. Dacă oricum îţi doreşti pe cineva, ce rost are să te abţii?“, ne povesteşte Laura.

Datorită puritanismului ei, fata nu a acceptat aceste practici, însă spre surprinderea noastră, nici nu le-a condamnat. „Principiul familiei era că ascunzând ceea ce îţi doreşti, comiţi un păcat. Ori sinceritatea este plăcută în faţa lui Dumnezeu. Dorinţele le avem de la El, deci nu văd nici un păcat în împlinirea lor, atâta timp cât eşti sincer“, ne spune Laura.

Trebuie ştiut că Laura nu bănuia că noi suntem de la ziar, altfel nu ar fi stat de vorbă cu noi. Unii dintre membrii familiei îşi lăsau copiii în întreţinerea bunicilor, pentru a putea să se „desăvârşească“ spiritual în rândul sectei. În rândurile lor, se practica sexul în grup fără a ţine cont de gradul de rudenie dintre ei. Biblia este interpretată într-un mod diferit, astfel că membrii sectei consideră că, din cauza puritanismului Bisericii Ortodoxe, cartea sfântă a fost „amputată”. Aceştia susţin că însuşi Iisus Hristos ar fi întreţinut relaţii sexuale şi chiar şi-a îndemnat apostolii să procedeze la fel. Din cauza acestor principii de viaţă, Laura a hotărât să iasă din rândurile „Familiei“, însă sechelele cu care a rămas se pot vedea şi astăzi în gândirea ei.

Din partea comunităţii penticostale,  vicepreşedintele Eugen Micurescu, ne-a declarat: „Nu avem cunoştinţă de aceste persoane. Noi nu îi cunoaştem“.

Blasfemii de neînchipuit

Principiile lor teologice se bazau pe interpretarea textelor Bibliei, iar în scurt timp au renunţat să mai meargă la orice alt cult religios, considerând că toate sunt eretice. Îşi făureau ei propriile principii teologice după care se ghidau. Ei spuneau că Iisus nu a fost Fiul lui Dumnezeu născut în mod divin, ci urmarea coborârii peste Maria a Arhanghelului Gavriil şi a împreunării acestuia cu ea. Iisus ar fi trăit în concubinaj cu femeile care L-au urmat, în special cu Maria, Marta şi Maria Magdalena. Culmea blasfemiei a fost însă concepţia lor că Iisus a avut boală venerică.

„Familia“, o sectă pe plan mondial

Această sectă îl are ca „mentor spiritual“ pe David Berg, născut în California în 1919. A fost crescut într-un mediu penticostal, atât bunicul cât si mama lui fiind predicatori ambulanţi. A învăţat din copilărie concepte neoprotestante standard.

Din nefericire, Berg a avut o copilărie cu probleme: a fost molestat sexual de către adulţi de ambele sexe. A avut un contact sexual incestuos cu o verişoară la vârsta de şapte ani, iar ca adolescent era obsedat de sex - toate acestea în ciuda educaţiei morale deosebit de strictă pe care o primea în familie. După ce s-a căsătorit şi a avut patru copii, a plecat în călătorii cu scop misionar.

În acest timp, Berg vizita prostituate şi se implica în legături adultere. Tot atunci el a început să-şi molesteze sexual cea mai tânără fiică, Faithy, ca de la vârsta de doisprezece ani să-şi facă din ea un partener sexual.

În epistolele sale, foarte explicite din punct de vedere sexual, Berg pretindea că Dumnezeu a sfinţit de acum adulterul şi curvia cu condiţia să fie „săvârşite în dragoste” şi „pentru slava lui Dumnezeu”.

„Biblia“ proprie

Scrierile lui Berg şi picturile, în mod constant, îl arată pe Tatăl ca un om cu părul alb care este descris a fi „un dumnezeu sexi, gol într-o sălbatică orgie a Duhului” şi „Un Proxenet”. Duhul Sfânt este descris în literatura lor, ca o femeie semigoală, voluptoasă, ca un „Dumnezeu Mamă, Regina Cerului, Regina Dragostei, elixirul dragostei.” În mintea lor, Duhul Sfânt te face capabil să experimentezi „orgasmul spiritual de a fi plin cu Duhul Sfânt”.

În pofida faptului că mii de membri ai „Copiilor lui Dumnezeu“ sunt infectaţi cu boli venerice, aceştia continuă totuşi să se bucure de libertatea de a trăi în curvie, adulter, „căsătorii deschise” şi poligamie, toate săvârşite pe ascuns în timp ce faţă de public pretind a fi misionari creştini, momind noi membrii şi străduindu-se să câştige favorul unor oameni cu bani.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Adrian_Cotuna ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro