Stire

Decepţionată ?n dragoste - A ales moartea pe malul mării

19.04.2008 ⋅ 0 comentarii

O tânără de doar 17 ani s-a hotărât să îşi încheie toate socotelile cu viaţa după ce a fost părăsită de iubitul ei. Arădeanca şi-a luat inima în dinţi şi un bilet de tren cu destinaţia Constanţa, acolo unde s-a gândit să îşi pună capăt zilelor.

Tânăra a fost găsită în stare de inconştienţă pe plaja din Costineşti şi a fost dusă de urgenţă la spitalul din Palazu Mare. Când au văzut starea fetei,  medicii de acolo au dispus imediat internarea ei la Secţia de Reanimare. 

Din primele cercetări se pare că tânăra a ajuns la Costineşti, s-a plimbat câteva ore pe plajă ca să prindă curaj şi apoi a decis să îşi pună capăt zilelor cu o supradoză de medicamente. Din fericire, a fost găsită la timp de câţiva localnici. Lângă ea se afla un tub de medicamente gol. 

Vecinii tinerei sunt şocaţi de gestul fetei şi spun că nu îşi imaginau că ar fi în stare de aşa ceva. Adolescenta este cunoscută ca fiind foarte cuminte, silitoare şi nimeni nu se aştepta ca despărţirea de iubitul ei să o supere atât de tare încât să dorească să îşi ia viaţa. „E o fată foarte cuminte, premiantă, de omenie, salută respectuos pe toată lumea. Este o tânără fără probleme. Ce o fi fost oare în mintea ei? Aşa fată bună să fie în stare de aşa ceva?”, spune, vădit supărată, Maria Berar, o vecină de-a tinerei. În discuţie au intervenit şi alţi vecini uimiţi de isprava fetei. Toţi au numai cuvinte de laudă la adresa fetei. „Este o fată foarte bună şi foarte respectuoasă. Învaţă foarte bine e şi la şcoala de teatru. Nici prin gând nu mi-a trecut să facă aşa ceva. Bieţii părinţi sunt distruşi. Doamne, dar nu se termină lumea la un băiat. Necazuri sunt destule pe lumea asta, dar trebuie să ştim să ne stăpânim”, intervine Elisabeta Dragoş, o altă vecină.

Poliţia din Costineşti a luat legătura ieri cu părinţii fetei, care au plecat la Constanţa, să-i fie alături.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro