Stire

S-au terminat bonurile valorice pentru donatorii de s?nge

21.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Situaţie fără precedent la Centrul de Transfuzii Sanguine Arad: nu mai sunt bonuri valorice care ar trebui acordate donatorilor. Aceştia sunt anunţaţi de la intrare de faptul că cei care doresc să doneze sânge nu vor primi bonurile în valoare de 56 de lei, donatorii fiind trecuţi pe o listă şi urmând a fi contactaţi ulterior pentru a intra în posesia bonurilor valorice.

Deocamdată însă, termenul până la care bonurile vor putea fi primite rămâne o enigmă.

Această situaţie ar putea cauza o criză de sânge în perioada premergătoare sărbătorilor, având în vedere că unele persoane donează sânge pentru beneficiul material pe care îl primesc, donările înmulţindu-se întotdeauna înaintea sărbătorilor. Cei care sunt de vină pentru această situaţie, par de negăsit. Călin Arusti, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad, declară: „Acest lucru nu ţine de noi. Am întrebat şi pe cei de la Trezorerie şi m-au anunţat că cei ce se ocupă parţial de această problemă sunt cei de la Primărie sau de la Direcţia Fiscală a Primăriei.”  Cei de la Direcţia Fiscală îi însărcinează pe cei de la Camera 5 a Primăriei, unde, Corina Drăghici, purtătoare de cuvânt a Primăriei, declară: „Nu cei de la direcţie se ocupă? Mă voi interesa să aflu exact.”  Iar cercetarea se prelungeşte de câteva zile. Contactată  în legătură cu această problemă, Laura Păcurariu, şefa Centrului de Transfuzii Arad nu dă  nici dumneaei un răspuns mai clar.

Vom reveni cu amănunte, atunci când cei în măsură să dea răspunsuri se vor dumiri asupra celor care au obligaţia de a asigura aceste bonuri care asigură un venit semnificativ pentru mulţi nevoiaşi.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andreea_Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro