Stire

Ionuţ Chirilă este noul antrenor la UTA

21.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Ionuţ Chirilă a fost numit,ieri, în funcţia de antrenor principal la UTA şi îl va înlocui pe Roland Nagy, antrenor care a asigurat interimatul după demisia lui Gabi Stan, a declarat, pentru NewsIn, patronul formaţiei arădene, Nicolae Bara.

„Decizia de a-l instala pe Ionuţ Chirilă îmi aparţine şi am luat-o pentru a asigura continuitate echipei. Am ales un antrenor tânăr, cu rezultate impresionante la capitolul formare, cu un CV foarte bun în sectorul juvenil. Nu mă pun eu să trec în revistă jucătorii scoşi de Ionuţ Chirilă, îi ştie toată lumea. Cert este că am considerat că este tipul de antrenor de care avem nevoie”, a spus Bara.

Acesta a mai menţionat că instalarea lui Ionuţ Chirilă ca antrenor principal nu presupune automat rămânerea sa la UTA ca unic finanţator. „Nici o legatură între aducerea lui Chirilă şi poziţia mea în cadrul clubului. Că rămâne sau nu Bara din vară e prea puţin important acum. Decizia este luată, dar consider că nu a venit momentul să o fac publică. Ionuţ Chirilă a văzut meciul de sâmbătă, va evalua lotul şi va avea mână liberă în a-l restructura. Practic, asigură continuitatea şi pregăteşte echipa pentru campionatul viitor. Are deja planuri, îmi plac şi are parte de toate susţinerea mea”, a încheiat acesta.

Tehnicianul, care deţine şi licenţa pentru agent de jucători, a mai pregătit în cariera sa diverse grupe de juniori ale clubului Dinamo, pe Unirea Focşani şi Jiul Petroşani. Acesta are doar 15 meciuri în prima divizie în calitate de antrenor, toate pe banca Jiului, în turul sezonului 2005/2006, atunci când a obţinut două victorii, şase egaluri şi şapte înfrângeri.

Chirilă devine astfel al cincilea antrenor al formaţiei arădene, după Marius Lăcătuş (etapele 1-9), Roland Nagy (10 şi 30), Marin Barbu (11-22) şi Gabriel Stan (23-29).

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Radu Romanescu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro