Stire

Sp?nzurat ?n toaleta puşcăriei

22.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă s-a spânzurat ieri în toaleta instituţiei. Bărbatul a fost găsit atârnând de o conductă o toaletei, spânzurat cu şiretul de la un pantalon de trening. Macabra descoperire i-a şocat pe gardieni şi pe colegii de celulă, mai ales că deţinutul în vârstă de 26 de ani mai avea de ispăşit doar un an din pedeapsa de trei ani şi şase luni pentru deţinere de droguri.

După primele investigaţii, aflăm de la George Nicolae-specialistul criminalist care se ocupă de anchetă, că este vorba de un caz tipic de sinucidere, neexistând cel puţin deocamdată nici un indiciu de crimă. Acesta ar fi recurs la un astfel de gest în urma unor probleme de familie. În dimineaţa premergătoare actului de sinucidere, victima s-a dus la un control stomatologic, nimeni nebănuind ceea ce urma să se întâmple. Victima stătea cu încă trei colegi în celulă în sistem deschis, având dreptul la mai multe facilităţi, printre care şi să iasă din celulă. Prinzând un moment prielnic şi rămânând singur, s-a dus în toaleta celulei sale şi cu un şiret de la pantalon s-a spânzurat. Angajaţii penitenciarului spun că în prealabil a efectuat convorbiri telefonice de la telefonul public instalat pe secţia de deţinere cu mama şi soţia sa. Interesant este faptul că atunci când organele de anchetă au sunat să-i înştiinţeze familia despre deces, mama victimei a răspuns: „ce, s-a omorât?“.

Victima era din Timişoara şi se pare că mai avea de ispăşit din pedeapsă un singur an. Astăzi se vor audia mai multe persoane printre care familia victimei şi colegii de celulă. Tot astăzi se va efectua şi autopsia decedatului pentru a elimina orice fel de dubiu. Ziarul nostru vă va ţine la curent cu derularea cazului.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Adrian_Cotuna ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro