Stire

Cu cisterna ?n parapet

23.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Aseară, în jurul orei 21.00, o autocisternă a îngreunat traficul rutier de pe podul din Cartierul Micălaca după ce a intrat în parapetul de pe marginea şoselei.

Şoferii care au trecut prin zonă la acea oră au sunat speriaţi la 112 pentru că se părea că din autocisternă se scurge combustibil, existând astfel pericolul unui incendiu, sau chiar al unei explozii.

Alertaţi, pompierii au pornit imediat cu o autospecială spre locul indicat unde au constatat că nu era vorba de nici o scurgere de combustibil. Însă, stupoare! Nici şoferul autocisternei nu era de găsit. La locul incidentului a sosit imediat şi un echipaj al Poliţiei Rutiere iar agenţii au dirijat traficul în zonă pentru evitarea unei aglomeraţii.

După câteva zeci de minute a apărut şi şoferul autoturismului buclucaş. Luat la întrebări, acesta le-a declarat rutieriştilor că a plecat cu un coleg de serviciu după piesele necesare pentru repararea autocisternei. În cele din urmă, şoferul a fost transportat de rutierişti la spital pentru a se stabili dacă se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice. Deocamdată acesta s-a ales cu o sancţiune contravenţională pentru tamponare.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro