Stire

Conferinta Coaching 08

23.04.2008 ⋅ 0 comentarii


„Pe 28 mai Business-Edu Evenimente va organiza la Bucuresti cel mai important eveniment regional european de coaching, Conferinta Coaching 08, editia a II-a.

 

Conferinta include un keynote speech sustinut de Sir John Whitmore, considerat de publicatia „Independent” „business coach-ul nr.1”.

 

Nu va fi doar o conferinta unde vei intalni oameni obisnuiti, ci va fi un eveniment interactiv in care vei avea ocazia sa vorbesti cu unii dintre cei mai mari coach-i din lume si din Romania:

·         Sir John Whitmore - presedinte executive al Performance Consultants, Marea Britanie. Autorul cartii „Coaching for performance”, vanduta in peste 500.000 de exemplare si tradusa in 17 limbi.

·         Gerard O'Donovan - Presedinte al ECI, Master Coach si fondatorul celei mai vechi scoli de coaching din Europa - Noble Manhattan.

·         Aina Egeberg - Vice-presedinte si coach acreditat al ECI (European Coaching Institute)

·         Katarina Schapiro - coach de talie internationala cu peste 60 de clienti si peste 1.500 de ore de coaching

·         Mihai-Popa Radu - Professional Coach acreditat si fondator al companiei Seeds for Success; singurul roman membru al Institutului European de Coaching, membru al Federatiei Internationale de Coaching.

·         Mihai Stanescu - membru al Federatiei Internationale de Coaching si al Consiliului European de Coaching si Mentoring; fondator RoCoach

·         Serban Chinole - coach cu pregatire internationala, presedintele International Coach Federation Romania.

Afla mai multe despre vorbitori aici

 

Vei asista la prezentari extraordinare si interactive, sustinute de persoane carismatice, dornice sa impartaseasca din experienta, cunostintele si dragostea lor pentru aceasta profesie.

 

Te poti inscrie:

-          online (http://coaching.business-edu.ro/)

-          prin fax (021-683 33 25). Descarca formularul aici

 

Eveniment sustinut de: International Coach Federation si British Romanian Chamber of Commerce

 

Contacteaza-ne!

Nanty-Anna Tudose

nantyanna.tudose@business-edu.ro

021-461.09.81/87

 

Organizator: Business-Edu Evenimente

 

Despre Business-Edu

Business-Edu exista pentru a ajuta companiile sa isi dezvolte resursele umane prin conectarea la cunoastere si resurse.

 

Business-Edu creeaza un spatiu prielnic dezvoltarii unei comunitati in care accesezi informatii, gasesti modele de buna practica si interactionezi cu specialisti in resurse umane, training, learning, coaching, psihologie, management si antreprenoriat.

 

Conceptul Business-Edu a generat dezvoltarea portalului www.business-edu.ro, evenimentelor anuale Business-Edu Expo, Coaching si Training si a evenimentului bianual Psihologia la locul de munca.”

fashiondays.ro