Stire

Cu maşina ?n zid

25.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri dimineaţă, puţin după ora 8.00, două autoturisme cu numere străine au intrat în coliziune, la intersecţia dintre Strada Unirii cu Bulevardul Decebal.

Surse din cadrul Poliţiei Rutiere spun că din primele cercetări reiese că vinovat pentru producerea accidentului ar fi şoferul Fordului, care a ignorat complet semnificaţia indicatorului stop şi a intrat în intersecţie, unde s-a lovit frontal cu un autoturism Peugeot care circula regulamentar pe Bulevadul Decebal.

În urma impactului destul de violent, Peugeotul a fost proiectat în zid. Pompierii au sosit imediat la faţa locului unde echipajul de descarcerare a intervenit şi a tăiat uşa din dreapta pentru a-l scoate pe pasagerul din faţă. Şoferul Fordului şi pasagerul din dreapta au suferit răni grave şi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Arad unde le-a fost acordat primul ajutor.  Cei doi bărbaţi au refuzat internarea.

Luat la întrebări de poliţişti, şoferul Fordului a spus că a încercat să frâneze, însă nu a mai putut evita coliziunea. Cercetările poliţiştilor continuă pentru a se afla exact împrejurările în care s-a produs accidentul.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro