Stire

Muncitor rănit pe şantierul din Vlaicu

26.04.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00,  un muncitor  a fost accidentat de unul dintre  utilajele cu care se lucrează la reabilitarea drumului din zona UTA.

Atent  la manevrele pe care le făcea, şoferul utilajului nu a observat că în spatele lui un coleg muncea de zor şi din neatenţie l-a acroşat. Colegii victimei, martori la stupidul incident, au încercat să-l atenţioneze pe şofer că în spatele utilajului se află o persoană, dar din cauza zgomotului acesta nu a auzit nimic. 

Victima a fost transportată de urgenţă la spital unde a primit îngrijiri medicale. Din informaţiile primite de la medicii, bărbatul a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare. Şoferul şocat a dat explicaţii poliţiştilor chemaţi la faţa locului. Agenţii de la Rutieră au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine cum s-a produs incidentul. De asemenea, firma unde muncitorul era angajat va demara o anchetă internă pentru a afla cui aparţine vinovăţia.

Acest incident, care din fericire nu s-a terminat tragic, are loc după ce în urmă cu aproximativ două luni de zile un alt muncitor a murit călcat de un utilaj tot pe şantierul cartierul din Vlaicu.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro