Stire

Construirea noului Spital Clinic de Urgenţă, mai aproape ca niciodată

02.05.2008 ⋅ 0 comentarii

După o perioadă în care s-a aşteptat cu sufletul la gură aprobarea Agenţiei Teritoriale de Protecţie a Mediului Timiş pentru demararea lucrărilor de construcţie a noului Spital Clinic de Urgenţă Arad, ce îşi va avea sediul la ieşirea din Arad spre Zădăreni, va avea loc deschiderea licitaţiei.

Dr. Gabriela Ţârle, director executiv al Autorităţii de Sănătate Publică Arad, declară: „Luni dimineaţa va pleca de la Arad la Bucureşti o comisie ce va participa la deschiderea licitaţiei de atribuire a lucrărilor de construcţie dar şi de selectare a ofertelor pentru noul Spital Clinic de Urgenţă Arad. Pentru a nu pierde timp, am decis să demarăm contractarea pentru dotarea la cheie a noului spital, până ce vom primi aprobarea de la Agenţia Teritorială de Protecţia Mediului Timişoara.”

Astfel, luni dimineaţa va avea loc deschiderea licitaţiei, urmând ca în ziua de marţi să aibă loc selectarea ofertelor şi contractarea  de către Comisia Autorităţii de Sănătate Publică Arad, în frunte cu Dr. Gabriela Ţârle cu firma care va câştiga licitaţia. Noul spital va avea un număr de 438 de paturi şi se va întinde pe o suprafaţă de 9,1 hectare, reprezentând un pas înainte pentru sistemul sanitar arădean, suprasolicitat şi măcinat de problema retrocedărilor.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andreea_Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro