Stire

MISS MODEL OF THE WORLD Rom?nia 2008

02.05.2008 ⋅ 0 comentarii

SHOW TIME ENTERATINMENT FACTORY transmite salutul său cordial şi profită de ocazie adresând calde mulţumiri pentru timpul acordat în vederea găsirii unor posibilităţi de colaborare cu Asociaţia noastră.

     

       Pentru prima oară un concurs de frumuseţe de talie mondială vine în această regiune   să-şi desemneze câştigătorii.

 

       SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY din Satu Mare este francizatul exclusiv al licenţelor pentru anul 2008 în România al concursurilor : MISS MODEL OF THE WORLD România 2008 şi  MISS WORLD UNIVERSITY România 2008.

      Deţinătoarea licenţelor pentru cele două concursuri este INTERNATIONAL MODELING AGENCY (IMA).  INTERNATIONAL MODELING AGENCY este prima agenţie înregistrată în Romania în 1990 şi în International Directory of Model-USA, este deţinătoarea a 58 de licenţe pentru cele mai mari şi importante concursuri interne şi internaţionale de frumuseţe pentru copii, fete şi băieţi şi deţinătoare a numeroase contacte de colaborare cu renumite agenţii de modele din lume.

      

     Pentru preselecţia, pregătirea şi obţinerea titlului de MISS MODEL OF THE WORLD ROMÂNIA 2008 pot candida tinere cu vârsta cuprinsă între 14 şi 25 ani, înălţimea între

1.70 - 1.80 m.

Proiectul MODEL OF THE WORLD ROMÂNIA 2008 va cuprinde mai multe etape:

 

A)   Promo Tour MISS MODEL OF THE WORLD ROMÂNIA 2008
Selecţiile pentru concurs vor avea loc în mai multe etape, în 28 localităţi din ţară, în locaţii anunţate ulterior pe site-ul www.showtimefactory.ro .

 

       În localităţile din prima fază, înaintea preselecţiei va avea câte o conferinţă de presă cu participarea reprezentanţilor INTERNATIONAL MODELING AGENCY, SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY şi cu invitatul special, top modelul SIEBEL OZUNLU,  câştigătoare a FINALA MONDIALA a MISS MODEL OF THE WORLD – China şi Miss GLOBE – USA  Coordonator Internaţional şi Director în juriul celor mai renumite Finale Mondiale a concursurilor de frumuseţe şi cu invitaţi de onoare, personalităţi dar şi reprezentanţi mass-media şi televiziune.  

 

 

 

Etapa 1 se va derula în oraşele:

05.05   SATU MARE

06.05   BAIA MARE

07.05   ORADEA

08.05   CLUJ-NAPOCA

Etapa 2 se va derula în oraşele:

12.05   BISTRITA

13.05   SUCEAVA

14.05   BOTOSANI

15.05   IASI

16.05   BACAU

17.05   PIATRA NEAMŢ

18.05   TÂRGU MUREŞ  

19.05   MIERCUREA CIUC

20.05   ALBA IULIA

21.05   ARAD

22.05   TIMIŞOARA  

23.05   RESITA

24.05   SIBIU

 

Etapa 3 se va derula în oraşele:

26.05   BRAŞOV

27.05   RAMNICU VALCEA

28.05   CRAIOVA

29.05   SLATINA

30.05   PITESTI

31.05   PLOIESTI

01.06   BUZAU

02.06   FOCŞANI  

03.06   GALAŢI

04.06   CONSTANŢA

05.06   BUCUREŞTI



 

 

 

 

 

 

 

B)  un ”training camp“ la care concurentele vor urma cursuri de pregătire de specialitate pentru FINALA NAŢIONALĂ sub îndrumarea celor mai buni specialişti în domeniu (make-up artist, hair stylist, profesor de dicţie şi comportament, instructor de mişcare scenică, instructor de fitness, etc). ”Training camp“-ul începe cu o săptămână înainte de FINALA NAŢIONALĂ şi se va desfăşura la Satu Mare. În cursul acestei săptămâni concurentele pe lângă un program de instruire foarte strict, vor avea incluse şi activităţi recreative (sport), culturale (vizitarea atracţiilor turistice din regiune) şi administrative (recepţii oficiale, întâlniri cu reprezentanţii sponsorilor şi ai mass-media).

C)   FINALA NAŢIONALĂ şi desemnarea câştigătoarei MISS MODEL OF THE WORLD ROMÂNIA 2008. La FINALA NAŢIONALĂ se califică 20-25 de fete de la preselecţiile organizate în ţară. 

      Marele premiu din acest an al concursului îl reprezintă onoarea de a reprezenta România şi dreptul de a participa la FINALA MONDIALĂ a concursului MODEL OF THE WORLD care va fi organizată în CHINA

     

      FINALA NAŢIONALĂ va avea loc la începutul lunii iulie şi va desemna reprezentanta României la FINALA MISS MODEL OF THE WORLD 2008.

 

      FINALA NAŢIONALĂ va cuprinde selecţia participantelor, decernarea premiilor, momente de prezentări de modă şi divertisment şi se va încheia cu un cocktail.

 

      Secvenţe de la selecţie, pregătire şi de la seara finală cât şi de la cele mai importante momente ale spectacolului (prezentări de modă , divertisment şi decernarea premiilor) vor fi mediatizate in permanenţă de către posturile de radio şi televiziune locale, naţionale, cât şi cele mai importante ziare şi reviste din presa română şi cea maghiară.


      Dacă nu au ajuns la nici una dintre locaţiile de preselecţie, candidatele mai au o şansă de a intra în selecţia naţionala a MISS MODEL OF THE WORLD ROMÂNIA 2008 accesând site-ul   www.showtimefactory.ro, la secţiunile „Casting/Înscrieri”, sau pot primi instrucţiuni telefonic la infoline: 0745 219 974.

       MISS MODEL OF THE WORLD ROMÂNIA este concursul de modele organizat cu licenţa exclusivă pe 2008 al MISS MODEL OF THE WORLD ceea ce obligă şi garantează astfel standarde internaţionale de profesionalism şi moralitate oferind încredere candidatelor dar şi familiilor acestora.

    

 

 

 

 

  Firmele interesate de o colaborare pot alege între cele 5 pachete de sponsorizare, şi anume : Partener Oficial, Sponsor Principal, Sponsor, Co-Sponsor şi Partener Media. Pentru detalii despre cele 5 pachete contactaţi deţinătorul francizei SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY.

 

       Pentru detalii referitoare la FINALA NAŢIONALĂ MISS MODEL OF THE WORLD ROMÂNIA 2008 sau dacă doriţi o colaborare, respectiv promovarea firmei dvs. în cadrul celui mai mare spectacol ţinut vreodată la Satu Mare, contactaţi biroul deţinătorului francizei  

SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY la :

 -  tel/fax:     0261/710 541

 -  mobil :     0745 219 974 sau 0727 927 772

 - e-mail :     office@showtimefactory.ro

 -     web:     www.showtimefactory.ro.

    

         Sperăm totodată ca câştigătoarea concursului să reprezinte cu succes culorile naţionale la FINALA MONDIALĂ din China şi să contribuie la recunoaşterea frumuseţilor din România.

Succes tuturor concurentelor ! ! !

 

        SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY în speranţa unei colaborări fructuoase foloseşte acest prilej de a vă asigura de înalta sa consideraţie.

 

         Rămânând la dispoziţia Dumneavoastră în continuare,

 

 

                    SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY

                    Attila Antal

                    Preşedinte

                    GSM : 0745 219 974 sau 0727 927 772

                    e-mail : office@showtimefactory.ro

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Arad ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro