Stire

?n apropiere de Arad, O maşină a zburat de pe şosea

05.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Sâmbătă seara un accident rutier a adunat sute de curioşi. Chiar înainte de intrarea în Arad dinspre Şiria, şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a derapat „zburând” la peste 50 de metri de carosabil. Pasagerii din autoturismele aflate pe şosea în acel moment, care au fost martorii întregului film, au sunat imediat la 112. Pompierii, ambulanţa şi trei echipaje ale Poliţiei Rutiere au ajuns imediat la faţa locului. Autoturismul era grav avariat iar şoferul de negăsit. Lângă maşină se afla doar un căţel, care aştepta liniştit ca medicii să îi găsească stăpânul. După câteva minute de căutări medicii de pe ambulanţă au găsit victima la aproximativ zece metri de autoturism. Aceasta a fost identificată în persoana lui Klaus Gunter Zwintyscher, cetăţean german şi a fost transportată de urgenţă la spital pentru acordarea primului ajutor.

Victima a fost operată de urgenţă la piciorul stâng, intervenţie chirurgicală extrem de complexă. Bărbatul în vârstă de 49 de ani va rămâne internat în spital minim 90 de zile. Acesta a mai suferit numeroase contuzii printre care una cerebrală, una la umăr, alta la cap dar şi o plagă tăiată la braţul drept şi la cap. Pentru că bărbatul duhnea a alcool, i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Luat la întrebări, acesta a recunoscut că a băut o bere, sticla fiind găsită de poliţişti în portbagajul autoturismului.

Din cauza loviturilor la cap victima şi-a pierduit cunoştinţa iar când şi-a revenit, a declarat că în autoturism se mai aflau, în afară de el şi căţel, încă doi cetăţeni germani. Surprinşi, medicii de pe ambulanţă, pompierii şi poliţiştii s-au deplasat din nou la locul accidentului pentru a-i găsi. După zeci de minute căutările au fost abandonate, pasagerii nefiind găsiţi. Poliţiştii au remorcat autoturismul şi au încheiat „spectacolul“.

În funcţie de rezultatul alcoolemiei, se va stabili dacă şoferului îi va fi întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro