Stire

Trafic blocat pe DN 69 - Camion cu ţiglă răsturnat pe şosea

06.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Cozi de autoturisme întinse pe o rază de câţiva kilometri şi trafic rutier blocat. Aşa se poate descrie pe scurt nebunia de ieri seară de pe DN 69. Totul s-a întâmplat din cauza unui camion încărcat cu ţiglă care a derapat şi s-a răsturnat pe şosea, blocând toată circulaţia.

Accidentul s-a produs ieri, puţin după ora 17.00, în apropiere de localitatea Vinga. Din primele cercetări efectuate de rutierişti se pare că şoferul autocamionului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă deosebit de periculoasă, în pantă, pe un carosabil umed, a derapat părăsind şoseaua. Autocamionul s-a răsturnat în şanţ iar toată încărcătura de ţiglă s-a împrăştiat pe şosea.

Martorii incidentului au sunat de urgenţă la 112  iar la faţa locului a sosit o ambulanţă şi echipaje ale Poliţiei Rutiere. Din fericire medicii de pe ambulanţă au constatat că şoferul nu suferise leziuni grave decât câteva răni uşoare. Cu toate acestea au decis să îl transporte la spital pentru acordarea primului ajutor şi investigaţii amănunţite. După un control, medicii au decis ca bărbatul să rămână internat peste noapte.

Şoferului i-au fost recoltate şi probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În funcţie de acest rezultat rutieriştii vor constata dacă bărbatul a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi vor putea decide dacă acesta se va alege cu dosar penal.

Cu toate că rutieriştii au dirijat circulaţia în zonă, cozile s-au întins pe o rază de peste cinci kilometri iar drumul Arad-Timişoara a fost parcurs într-un interval de peste două ore.

Poliţiştii au rămas la faţa locului pînă cînd cei de la drumuri au făcut rost de utilajele necesare pentru eliberarea şoselei.

 

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro