Stire

Grevă la... medicamente

09.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri, a început greva distribuitorilor de medicamente, grevă ce va ţine două zile şi va afecta toate farmaciile şi spitalele din ţară.

Cu toate că la nivel naţional greva a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe, se pare că partea de vest, în frunte cu judeţul Arad, au picat de pe hartă, autorităţile fiind total dezinformate de actualitatea grevei. Distribuitorii de medicamente sunt nemulţumiţi de refuzul ministrului Sănătăţii Publice de a actualiza preţul medicamentelor şi au hotărât ca acţiunile de protest să nu înceteze până în momentul ajungerii la o înţelegere. Contactaţi pentru a ne informa cu privire la începerea grevei, reprezentanţii unui depozit de medicamente din Timişoara care aprovizionează şi farmaciile din judeţul Arad, ne-au răspuns hotărât: „Încă nu se ştie dacă va fi grevă pentru că nu am primit confirmarea oficială.”

Însă şi farmaciştii, care au datoria de a asigura stocul de medicamente pentru clienţi, sunt cu atât mai dezinformaţi... nu au idee de intenţia distribuitorilor. Tot ce ştiu, ştiu prin intermediul mass-mediei, şi privesc cu nesiguranţă această grevă, considerând că dacă ar fi fost sigură declanşarea grevei, ar fi fost anunţaţi din timp.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andreea_Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro