Stire

Hoţul de telefoane, prins după două luni

09.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Un tânăr de doar 20 de ani a fost reţinut de poliţiştii arădeni după ce aceştia au stabilit că el este autorul mai multor furturi. Surse din cadrul Poliţiei spun că tânărul a sustras telefoane mobile şi un lănţişor de aur de la mai mulţi elevi ai liceelor arădene.

După două luni în care şi-a făcut de cap printe elevi, jefuin-du-i sub diferite pretexte, bărbatul a primit ieri un mandat de arestare.

Poliţiştii l-au identificat pe tânăr în persoana lui Ioan D., din comuna arădeană Grăniceri.

În urma anchetei s-a mai stabilit şi faptul că în unele cazuri, pentru a-i deposeda pe elevi de bunuri, tânărul a folosit şi forţa. Acest lucru nu face decât să îi agraveze situaţia şi să fie cercetat acum inclusiv pentru tâlhărie.

Se pare că metodele tânărului de a se pricopsi cu telefoanele mobile erau mai deosebite; astfel că acesta îi acosta pe elevii care deţineau telefoane mobile în zona şcolilor şi sub diferite pretexte, întrebând cât este ora, intrând în discuţii sau chiar jucând fotbal ori solicitând să asculte muzică de pe telefoanele respective, profita de naivitatea şi neatenţia acestora, fugind cu telefoanele.

Tânărul a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. El şi-a recunoscut faptele şi a declarat că a recurs la asemenea metode pentru a-şi putea întreţine familia  pentru că nu are nici un loc de muncă.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro