Stire

Octogenară batjocorită ?n propria casă - Bestia din Secusigiu

12.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Liniştea din comuna Secusigiu a fost ieri spulberată. O bătrânică de 86 de ani a fost bătută crunt de un bărbat, rămas încă necunoscut, care a intrat peste ea în casă încercând să o violeze.

Incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, puţin după ora 3.00. Femeia dormea liniştită când deodată a fost trezită de o ploaie de pumni şi picioare. „Dormeam cu faţa la perete şi m-am trezit când s-a aruncat cineva peste mine. A început să mă lovească cu mâinile şi cu picioarele. Dar mi-a dat Dumnezeu atâta putere şi nu m-am pierdut, l-am lovit cât am putut de tare cu picioarele. Numai în stomac l-am lovit. Am reuşit să scap de el şi am fugit la o vecină”, povesteşte speriată Lucreţia Bora.

Vecina cu pricina a fost trezită de bătăile în geam ale victimei. „Dimineaţă, puţin după 4.00, am auzit că bate cineva la fereastră. Atunci a ieşit afară fiul meu şi a aprins becul ca să văd cine e. Era Lucreţia. A intrat în casă în cămaşă de noapte şi tot zicea «Mor, mor, m-a bătut». Am văzut că îi era foarte umflat ochiul drept la care fusese operată de curând. Am întrebat-o ce a păţit şi mi-a zis că a bătut-o cineva dar că era întuneric şi nu l-a recunoscut”, ne spune Ana Ciobu, vecina victimei. Vecina susţine că este vorba de a treia întâmplare de acest gen petrecută pe strada lor. Şi asta în doar câteva luni.

Se pare că agresorului îi face plăcere să lovească femeile bătrâne care nu se pot apăra. Însă de data aceasta nu a dat peste persoana care să i se supună ci, dimpotrivă, victima   i-a plătit cu aceeaşi monedă.

Bătrânica locuieşte singură într-o casă care stă să cadă, în nişte condiţii greu de închipuit, fără curent electric. Vecinii spun că bătrâna nu vrea să se mute cu vreuna dintre cele trei fiice. Femeia, fiind şi „tare” de urechi, a fost victima mai multor furturi.

Când am mers la spital ne aşteptam să vedem o femeie tristă, posomorâtă. Însă tanti Lucreţia nu este deloc aşa. Deşi fusese bătută crunt, zâmbetul larg îi lumina faţa. Nu se vedea nici o urmă de tristeţe sau de răutate pe chipul ei. „Nu a zis nimic, draga mamii. Numai m-a bătut. Nu ştiu ce a vrut. A încercat să bage mâna sub fustă dar l-am lovit şi am fugit”. Era veselă aşa cum rar vezi o persoană de vârsta ei. Înainte să plecăm ne-a rugat să o mai vizităm, să nu uităm de ea.

Poliţiştii au demarat o anchetă şi din informaţiile noastre, au deja un cerc de suspecţi. Vom reveni cu amănunte.

 

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro