Stire

Cozi infernale la vamă

14.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Traficul greu a fost interzis pe teritoriul Ungariei timp de două zile, lucru care a creat cozi şi agitaţie în punctul de trecere a frontierei Nădlac. Deşi se ştia că graniţele Ungariei se vor deschide abia la ora 23.00, sute de şoferi s-au adunat în vamă, blocând asffel traficul.

„Duminică şi luni automarfarele de tonaj greu au avut interdicţie pe teritoriul Ungariei. Datorită acestui lucru, sute de şoferi au aşteptat în vamă cu mult înainte ca să se dea drumul la circulaţie. Normal că, necirculând două zile, numărul participanţilor la trafic a crescut, astfel s-a produs aglomerarea, atât în Vama Nădlac, cât şi în Vama Vărşand. Deşi au fost cozi destul de mari, se circulă fluent, doar că puţin mai greu, datorită numărului foarte ridicat de autovehicule. Noi am luat măsurile de rigoare, am sporit numărul personalului şi în prezent se lucrează pe două benzi”, ne-a declarat comisar-şef, Ioan Handra, şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră.

Dealtfel pentru prevenirea unor conflicte între şoferii grăbiţi şi pentru fluidizarea traficului şi patrulele mobile de poliţişti au acţionat pe drumul ce leagă Nădlacul de Arad.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro