Stire

Ministrul Sănătăţii la Arad

16.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Marţi, 20 mai, Ministrul Sănătăţii Publice, Eugen Nicolăescu, va veni la Arad, ocazie cu care va face o vizită la Ineu, unde se construieşte noul Spital Orăşenesc.

Adrian Nogea, managerul Spitalului Orăşenesc Ineu, declară: „Marţi, între orele 14:00 şi 14:30, va veni Ministrul Sănătăţii pentru a aprecia lucrările de construcţie a noului spital. Sperăm că lucrările se vor finaliza până la sfârşitul verii, aşteptăm rectificarea şi primirea unor bani necesari finalizării acestei mari construcţii.”

Vizita ministrului coincide şi cu aflarea numelor firmelor care se vor ocupa cu construirea şi doatarea la cheie a noului Spital Clinic de Urgenţă, o altă investiţie făcută în beneficiul sistemului sanitar arădean. Ministrul Eugen Nicolăescu este aşteptat şi la inaugurarea Serviciului de Medicină Legală Arad, invitaţie pe care ministrul a acceptat-o, însă inaugurarea nu va avea loc săptămâna viitoare, din cauza programului încărcat al oficialilor Serviciului de Medicină Legală din ţară, ne informează Stelian Crişan, şeful Serviciului de Medicină Legală Arad.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andreea_Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro