Stire

Buturuga mică răstoarnă carul mare! Utilitară dobor?tă de dubiţă

20.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Doi şoferi au scăpat cu viaţă ieri ca prin urechile acului după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier.  Incidentul s-a petrecut pe Strada Oituz colţ cu Dr. Ion Raţiu şi, după spusele martorilor, totul s-a derulat în doar câteva fracţiuni de secundă. Ca urmare a impactului violent, o dubiţă Fiat a reuşit să provoace răsturnarea unei autoutilitare.

Dubiţa care mergea dinspre Spitalul Clinic Judeţean spre strada Oituz nu a acordat prioritate autoutilitarei care circula regulamentar dinspre strada Andrei Şaguna spre Confecţii. Impactul puternic a avariat serios autoturismele şi, pe deasupra, din cauza frânei puternice pe care şoferul vehiculului de mare tonaj  a fost nevoit să o facă, maşina acestuia s-a dezechilibrat, răsturnându-se de-a lungul şoselei.

Martorii incidentului au sunat imediat la 112 şi, în cel mai scurt timp posibil, la faţa locul au sosit un echipaj al Poliţiei Rutiere şi o ambulanţă. Medicii le-au acordat celor doi şoferi şi pasagerului din dubiţă primul ajutor după care i-au transportat la spital pentru analize amănunţite. Surse din cadrul spitalului spun că starea victimelor este stabilă şi ele se află acum în afara oricărui pericol.

Cu toate că poliţiştii continuă cercetările, din primele cercetări se pare că principalul factor al producerii accidentului a fost nerespectarea regulilor de circulaţie. „Neacordarea de prioritate a fost cauza producerii accidentului de la intersecţia străzilor Dr. Ioan Raţiu cu Oituz”, a spus Răzvan Meszar subinspector în cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Arad.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro